maandag 30 juni 2014

PcAwaker downloaden



PC Awaker is trots om zichzelf te introduceren als een next-gen IT-bedrijf, die een absolute software-oplossing voor computer. We zijn toegewijd aan het zeer ontwikkelde software op uw PC-vereisten uit te reiken naar optimale resultaten te leveren.

PC Awaker biedt register defrag tool die helpt zich te ontdoen van fragmenten in je register om de snelheid en prestaties van uw pc te vergroten.

Disk Defrag en Disk Cleaner verlengt de levensduur van uw harde schijf door te zorgen voor een regelmatige defragmentatie. Dit is ook helpt bij het verbeteren van toegang tot de gegevens responstijd.

Registry Cleaner ruimt alle verzamelde registers en snelheid van uw pc. Registry Defrag compacts en defragmenteert het register aan het register gaten te verwijderen en het optimaliseren van het register structuur. Hierdoor zal het systeem de snelheid en prestaties als geheel te verhogen.

De veel voorkomende fouten zoals systeem crashes en bevriezing zijn gemakkelijk opgelost en door Memory Optimizer vast. Memory Optimizer helpt behouden van de gezondheid en de prestaties van het besturingssysteem van het systeem.

PcAwaker is een multifunctioneel systeem prestaties en optimalisatie pak, die bescherming bieden, updaten en optimaliseren van uw pc met een enkele klik, hebben effectieve kenmerken met prachtige interface. PcAwaker is compatibel met Windows 8/7 / Vista, XP (zowel 32 als 64 bit).