dinsdag 24 juni 2014

Software


Soms afgekort als S / W, software is een verzameling van instructies die de gebruiker in staat om te communiceren met een computer of laten uitvoeren van specifieke taken voor hen. Zonder software, zou computers nutteloos zijn. Bijvoorbeeld, zonder uw Internet browser software die u niet in staat om het internet te surfen of lees deze pagina zou zijn en zonder software besturingssysteem de browser niet in staat zou zijn te draaien op uw computer. In het beeld Microsoft Excel, een voorbeeld van een softwareprogramma.

Hoe krijg je software te krijgen?

Software kan worden gekocht bij een lokale detailhandel computer winkel of online, meestal in een doos die alle schijven (diskette, cd, dvd of Blu-ray) die nodig zijn voor het programma, handleidingen, garantie en andere noodzakelijke documenten bevat.

Software kan ook worden gedownload naar een computer via het internet. Eenmaal gedownload, kunnen installatiebestanden worden uitgevoerd om de installatie van het programma op uw computer op te starten.

Gratis software
Naast de aankoop van software, zijn er ook miljoenen gratis software programma's beschikbaar die zijn onderverdeeld in verschillende soorten categorieën.

Shareware of trial software is software die u een paar dagen om de software te proberen voordat je het programma kopen. Na de proefperiode is verstreken wordt je gevraagd om een ​​code in te voeren of om het product te registreren voordat je kunt blijven gebruiken.