maandag 30 juni 2014

SteamOS downloaden

SteamOS downloaden

Als u gaming nieuws te volgen, hebt u waarschijnlijk gehoord van Steam OS-Valve's nieuwe besturingssysteem voor speciale gaming-pc's. Het is Linux-gebaseerde, ontworpen voor gebruik in de woonkamer, en volledig gratis.

Helaas, het zal wel even duren voordat Steam OS is klaar om een ​​uitdaging om Windows op de gaming computers vormen. Omdat het Linux-gebaseerde, zal de grote meerderheid van de spellen in catalogus Steam's niet draaien op SteamOS-hoewel Valve's met behulp van technische trucs om te werken rond dat-en de software zelf is nog in beta-testen. Wordt niet verwacht dat de eerste "Steam Machine" consoles van pc-fabrikanten naar verwachting tot eind dit jaar.

Dus bent u pech als je wilt zien wat SteamOS is? Helemaal niet. Als je hebt 30 minuten te sparen, kunt u SteamOS opstaan ​​en lopen in een virtuele machine, die zal u laten Valve's besturingssysteem verkennen zonder ooit het verlaten van het comfort van uw Windows-bureaublad. Het installatie proces is vrij ingewikkeld, maar je zult geen problemen hebben als u onze stap-voor-stap handleiding volgen.

SteamOS downloaden