maandag 26 mei 2014

Adobe Flash Player downloaden

Adobe Flash Player is een essentiƫle plugin voor uw browser die u toelaat om alles, van video tot games en animatie te bekijken op het web.

functies

Adobe Flash Player 10 bevat een reeks interessante aanvullingen en verbeteringen ten opzichte van eerdere versies. Top van die lijst is de toevoeging van ondersteuning voor de H.264-videocodec en de HE-AAC audio codec, die samen bieden een veel rijkere, hoger-definition beeld, samen met een kristalhelder geluid. Introductie van deze mogelijkheden in Adobe Flash Player met slechts iets verminderde prestaties kijkt ingesteld op een andere revolutie in web-video te activeren, zoals HD-films zijn al een belangrijk element op YouTube - en zij kijken en klinken geweldig!

kwaliteit

Adobe Flash Player 10 ijzers een aantal van de problemen die eerdere versies hebben geleden (zoals veiligheid en stabiliteit kwesties), alsmede inclusief ondersteuning voor ActionScript 3.0. Het maakt ook fantastische 3D-graphics mogelijk. Dit zorgt voor meer dynamische en interessante navigatie, games en interactiviteit op websites.

conclusie

Adobe Flash Player 10 is een sprong voorwaarts in termen van kwaliteit, alsook de stabiliteit en veiligheid. Het is dan ook een zeer aan te bevelen downloaden voor alle gebruikers.

Adobe Flash Player downloaden