dinsdag 27 mei 2014

TeamSpeak downloaden

Bij het spelen van multiplayer online games moet je meestal met je vrienden te communiceren om verschillende redenen: om een ​​strategie voor uw volgende aanval ontwerpen of gewoon om een ​​plezier te hebben, ontspannen kletsen terwijl het doden van vijanden genadeloos.
Veel spellen zijn voorzien van een chat-tool die u toelaat om berichten uit te wisselen met andere spelers, maar het typen van een zin terwijl het proberen in leven te blijven in het spel kan echt irritant zijn.
De enige oplossing is dan is het gebruik van voice communicatie. Het is makkelijker, sneller en veel comfortabeler dan het schrijven van berichten op een klein chatvenster.
En een van de beste opties voor spraakcommunicatie in multiplayer online games is TeamSpeak.
TeamSpeak is een software die in twee afzonderlijke aanvragen, die wordt gebruikt als een server en de andere als een client komt.
U kunt dus uw eigen TeamSpeak server geïnstalleerd thuis, die u toestaat om uw vrienden te praten tijdens het spelen met hen in een absoluut eigen, veilige manier.
Zoals de serverbeheerder van TeamSpeak, hebt u het recht om gebruikersaccounts te maken en te verwijderen, stel verschillende privileges voor elk van hen, te verbieden een bepaalde gebruikersnaam of het wachtwoord de toegang tot de server te beschermen, om er maar een paar te noemen.
Als voor client-toepassing TeamSpeak's, het is heel gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft enkel de gewenste data verbinding (adres van de server's, nickname en wachtwoord indien nodig) en je bent klaar.
U kunt het IP-adres van uw eigen server of gebruik een van de honderden openbare TeamSpeak servers beschikbaar zijn op het internet, die u gemakkelijk kunt bladeren rechtstreeks van uw klant.
Zowel TeamSpeak server en client voorzien van een eenvoudige, ongecompliceerde ontwerp dat, in alle eerlijkheid, kan veel worden verbeterd. Interface van het programma is gewoon te basic: een kale venster zonder grafische elementen bij allen en heel schema's die je doen denken dat er iets is weggelaten.
TeamSpeak blijft geminimaliseerd in het systeemvak en gebruikt weinig systeembronnen. De geluidskwaliteit is uitstekend. Ook vindt u een aantal interessante instellingen in configuratiemenu TeamSpeak's, zoals de mogelijkheid om de bandbreedte of de mogelijkheid om de microfoon te activeren alleen wanneer je spreekt passen vinden, hoewel dit misschien een beetje lastig te configureren op het eerste gezicht.
Onnodig te zeggen, kunt u gebruik maken van TeamSpeak met een online spel dat je speelt, want het is een totaal onafhankelijke applicatie. Dus de volgende keer dat u aan uw vrienden online te spelen, vergeet rommelige geschreven gesprekken in het midden van een cruciale slag en gaan naar TeamSpeak.

TeamSpeak downloaden