maandag 26 mei 2014

VLC Media Player downloaden

Als u wilt video-of muziekbestanden af ​​te spelen in zowat elk formaat, VLC media player is waarschijnlijk uw antwoord.
Functies
Versie 2 ("Tweebloesem") brengt een nieuwe interface, snellere decodering, ondersteuning voor meer formaten en de mogelijkheid om HD-en BluRay spelen. Het blijft echter nog steeds de meest stabiele, flexibele en lichtgewicht audio-en videospeler rond vandaag. Terwijl andere mediaspelers spelen ongewone formaten na het downloaden van een codec, of gewoon weigeren om dingen te spelen,
VLC media player handvatten ton formaten, van MPEG naar FLV en RMBV bestanden. Versie 2 heeft gezien een aantal belangrijke toevoegingen ook zoals ondersteuning voor 10 bit codes plus multi-threaded decodering voor H.264, MPEG-4/Xvid en WebM.
Ook handig is het feit dat je VLC media player kan gebruiken voor een preview bestanden die u aan het downloaden bent, omdat het speelt onvolledige delen van videobestanden. VLC media player is niet alleen voor het afspelen van video echter. Het biedt ook uitstekende integratie met videokanaal streaming diensten zoals Channels.com geeft u toegang tot kanalen zoals ESPN, Reuters en National Geographic. Gewoon rechts-klik of CMD-klik op de playlist, selecteer Diensten Discovery en Channels.com.
Channels.com verschijnt dan in je VLC media player afspeellijst. Klik erop om het de verschillende categorieën beschikbare kanalen te onthullen. Klik op de gewenste categorie en een drop down lijst met alle beschikbare zenders verschijnt in VLC media player. Klik gewoon op de zender die u wilt bekijken en streaming moet vrijwel onmiddellijk beginnen.
Usability
VLC media player heeft ook grote hotkey ondersteuning en als je de tijd neemt om de sneltoetsen te leren zodat het kan worden bediend zonder het aanraken van je muis. Als je kijkt naar dvd's of video-bestanden via het, dit is geen probleem. Voor muziek, het speelt min of meer willekeurig bestand en beschikt over een equalizer en playlist creatie. VLC media player is niet zo intuïtief als iTunes als media manager, maar het is een veel flexibeler speler in termen van bestandsformaten. U kunt zelfs gebruik maken van VLC om uw bestanden te converteren, en op de top van alle formaten en fysieke media het zal spelen, zijn veel streaming-protocollen en tv-capture kaarten ondersteund.
VLC media player maakt het gemakkelijk om ondertiteling aan uw videobestanden te voegen - maar de SRT-bestand toevoegen aan de map waarin de video wordt bewaard, en het zal automatisch afspelen met ondertiteling.
Tot slot, de interface in VLC media player is enigszins verbeterd is in versie 2, hoewel het strikt functioneel blijft. Echter, kunt u deze downloaden skins aan VLC media player's verschijning volledig veranderen. Het menu Voorkeuren wordt uitgebreid zonder overweldigend, en er is uitgebreide documentatie online.
Conclusie
VLC Media Player is simpelweg de beste multimedia-applicatie voor Windows en Mac. Het speelt zo ongeveer alles, probleemloze - wat kan je nog meer?

VLC Media Player downloaden