maandag 26 mei 2014

Adobe Photoshop downloaden

Adobe Photoshop CS6 is de stabiele versie van de standaard foto-editor met een aantal interessante nieuwe features.
Waarschijnlijk de meest opvallende nieuwe feature is de Content Aware tool die editing Photoshop meer "intelligente" maakt plus er is een nieuw design en een gestroomlijnde interface. Bovendien basische videobewerking functies toegevoegd voor het eerst.
Wanneer u eerst Adobe Photoshop CS6 openen, de meest in het oog springende punt is de vernieuwde kleurrijke gebruikersinterface. Echter, als je niet van de nieuwe look, kunt u terugkeren naar de oude grijze interface via Voorkeuren - Interface. Afgezien van deze zijn er echter enkele nuttige nieuwe functies.
Content Aware
Content Aware beweegt intelligent geselecteerde objecten en past ze bijgevolg met de achtergrond of omringende objecten. Dit stelt u in staat om gewoon slepen en neerzetten objecten in Photoshop veel gemakkelijker zonder de achtergrond passen. Hou je niet van de positie van een persoon in een beeld? Gewoon verplaatsen naar een andere positie direct en de achtergrond automatisch aanpast.
Videobewerking
Adobe Photoshop CS6 brengt videobewerking naar Photoshop voor de eerste keer. Zijn geïntegreerd met alle traditionele gereedschappen van Photoshop, waardoor het zeer krachtig als het gaat om het retoucheren van scènes, het aanpassen van kleuren en filter sets, enz. Ook kunt u naar audio tracks toe te voegen maar het is niet erg geavanceerde anders.
Brug file browser en Mini Bridge
Adobe Photoshop CS6 beschikt over een krachtigere file browser die u toelaat om te sorteren en beheren van foto's op basis van specifieke metadata. De volledig geïntegreerde bestandsbrowser met miniatuurweergaven foto's snel en opent ze direct voor eenvoudiger beheer bibliotheek.
Adobe Photoshop CS6 brengt een aantal interessante nieuwe functies aan deze krachtige fotobewerkingssoftware. Bijzonder interessant is de Content Aware functie die het retoucheren en bewerken van foto's heel gemakkelijk maakt.

Adobe Photoshop downloaden