maandag 26 mei 2014

Recuva downloaden

Recuva is een uiterst gebruiksvriendelijk file recovery tool.
Het verwijderen van bestanden per ongeluk is iets dat vaker dan je denkt gebeurt, maakt niet uit hoe een computer kunnen omgaan jij bent. Dit is waarom het altijd een goed idee om een ​​tool als Recuva hebben. Met Recuva (uitgesproken als "herstellen") kunt u bestanden die per ongeluk zijn verwijderd van de computer, een USB-stick, een MP3-speler of zelfs een geheugenkaart van uw fotocamera te herstellen.
Een zeer handige herstel tovenaar neemt al het giswerk uit van het vinden van uw bestanden. Alles wat je hoeft te doen is ze type bestand dat u wilt herstellen (foto's, e-mails, video's, enz.) en waar het is waarschijnlijk (prullenbak, op een mediakaart, etc.). Zodra Recuva's afgewerkt, krijg je een lijst te zien met alle herstelbare bestanden, die u kunt sorteren op verschillende manieren of zoek met een aanpasbare filter tool. Dan de bestanden die u wilt herstellen en je bent klaar om te gaan selecteert u.
Uiteraard Recuva is slechts een software tool en kan geen wonderen verrichten. Hoe eerder u het programma gebruiken na het verwijderen van bestanden, hoe meer kans je hebt om deze te innen. Ook proberen ze op te slaan op een ander station: het verbetert het succes percentage.
Als u per ongeluk hebt verwijderd een aantal belangrijke bestanden, niet in paniek raken: proberen met behulp van Recuva en u zult waarschijnlijk in staat zijn om ze te herstellen!
Recente wijzigingen
Toegevoegd inhoud zoeken naar specifieke tekst in verwijderde bestanden
Toegevoegd reguliere expressie om het filter
Toegevoegd voorlopige ondersteuning voor Windows 8
Verbeterde ondersteuning voor BartPE (toegevoegde nieuwe map maken)
Vaste filter drop down hoogtepunt kwestie
Verbeterde terugwinning van gecomprimeerde bestanden van schijven met niet-standaard clustergrootte
Vele kleine verbeteringen UI
Letse taal toegevoegd

Recuva downloaden