maandag 26 mei 2014

Microsoft Office Word Viewer downloaden

Microsoft Office Word Viewer is een handige tool waarmee je alle Microsoft Word-document snel te bekijken of af te drukken, zonder dat u Microsoft Office te installeren in zijn geheel.
Na een eenvoudige installatie proces, rennen Microsoft Office Word Viewer en je bent gepresenteerd met een Open venster File dialoogvenster. Vergeet niet: je kunt niet maken, wijzigen of opslaan een document in Microsoft Office Word Viewer. Selecteer uw gekozen bestand (de viewer ondersteunt DOCX-bestanden via een converter, evenals oudere DOC en andere formaten).
Bij uw document te openen, zult u zien dat Microsoft Office Word Viewer geeft net zoals het zou in de oorspronkelijke Microsoft Word, maar zonder dat een van de editing tools. Dit betekent dat u redactionele notities en veranderingen kunt zien, of ze werden bijgehouden op het document. Daarnaast kunt u eigenschappenvenster van het bestand waarin de statistieken en auteurschap informatie wordt weergegeven, samen met andere gegevens openen.
Hoewel je niet kunt exporteren of enig document opslaan vanuit Microsoft Office Word Viewer, hebt u twee opties voor het verkrijgen van een kopie van de tekst. U kunt het document (die net zo goed werkt als het afdrukken van de volledige versie van Word) te printen, en je bent ook toegestaan ​​om de tekst te kopiĆ«ren en te plakken in een andere toepassing.
In alle, Microsoft Office Word Viewer 2007 is een kleine en handige gratis te downloaden voor het weergeven van Microsoft Word-documenten. Hoewel het heeft geen functies voor het bewerken, het laat je documenten te lezen vanuit elke versie van Microsoft Word met gemak.
Aantekeningen
Compatibel met documenten die zijn gemaakt in Microsoft Office Word 2007, Microsoft Word 2003, Microsoft Word 2002, Microsoft Word 2000, Microsoft Word 97

Microsoft Office Word Viewer downloaden