dinsdag 27 mei 2014

Camtasia Studio downloaden

Camtasia Studio is een populaire scherm vastleggen en opnemen tool voor Windows-pc's.
Overzicht
Als een van de zeer gewaardeerde scherm opname programma's die er zijn, Camtasia Studio biedt een flexibele, vriendelijke werkomgeving en soepele workflow die de leercurve en bewerken tijd reduceert tot het minimum.
Het is eigenlijk heel eenvoudig om video met behulp van Camtasia Studio produceren. Door de grondige documentatie bij het programma, evenals een intuïtieve, drietraps creatieproces dat opname bevat, dan is het bewerken en produceren, zult u in staat om uw vooruitgang te documenteren en ook hulp in het geval dat je uiteindelijk krijgt geplakt .
Creatieproces
In de eerste fase, Camtasia Studio biedt u een speciale ingebouwde tool om beelden van je scherm op te nemen. De Camtasia Recorder beschikt over vele verschillende opties om uw opname te veranderen: Gebruik het gehele scherm of een door de gebruiker gedefinieerde gebied, voeg cursor effecten, audio op te nemen als goed, en pak de bron beeld van je webcam, onder anderen.
De tweede fase die editing gaat begint wanneer de opname is voltooid. Camtasia Studio biedt een gevarieerd aanbod van tools om uw video te personaliseren. U kunt de aandacht vestigen op een bepaald gebied met verschillende bijschriften (inclusief koele geanimeerde sketches), voeg meer informatie met tekst bijschriften op het scherm of maken het meer opvallende met overgangseffecten, om er maar een paar te noemen. Zowel de clip Bin en de bibliotheek in Camtasia Studio zal de taak van het kiezen mediabestanden te gebruiken op uw video te verlichten. De audio-editor, op de keerzijde, is een beetje meer beperkt, met slechts een paar tools om level volume, minder lawaai en het optimaliseren van spraak.
Ten slotte is de productie fase is afgelopen. Camtasia Studio maakt het heel eenvoudig, zelfs als je nog nooit hebt gebruikt video-editors voor. Kies gewoon een van de meegeleverde presets in de wizard Productie en volg de stappen. Camtasia Studio helpt u kiezen voor de juiste codec, resolutie, grootte en andere details, en zal uiteindelijk je video renderen. En natuurlijk kunt u direct exporteren van Camtasia Studio naar YouTube en werken met HD-video.
Nieuwe features
Camtasia Studio 8 wordt geleverd met een arsenaal aan nieuwe mogelijkheden. Sommige zijn bijna onzichtbaar, fixes voor bugs en andere meer "onder de motorkap" tweaks. Anderen, zoals de nieuwe mogelijkheid om te groeperen en groepering opheffen items op de tijdlijn, zal uw scherm vastleggen en opnemen van ervaring een heel stuk meer gebruikersvriendelijk te maken.
Zelfs meer dan dat, is Camtasia Studio veel nieuwe perks, dat geeft je nog meer manieren om uw video uniek toegevoegd. Sommige van deze omvatten de mogelijkheid om visuele effecten toe te passen op een media op de tijdlijn, de mogelijkheid om Slagschaduw afstand in te stellen, richting, ondoorzichtigheid en vervaging, en nieuwe grenzen die nu kan worden toegevoegd aan alle media, en later aangepast aan de kleur en de dikte van uw keuze.
Of je nu buiten om screencasts te maken of gewoon behoefte aan een vriendelijke en complete tool om video's opnemen, Camtasia Studio is een geweldige optie voor zowat iedereen.

Camtasia Studio downloaden