maandag 26 mei 2014

Internet Explorer downloaden

Internet Explorer is de nieuwe editie van Microsoft's immens populaire webbrowser. Voortbouwend op het succes van de vorige edities van IE met nieuwe functies en een nieuwe look, Microsoft heeft hoge verwachtingen voor Internet Explorer.
Het eerste wat je opvalt aan Internet Explorer is een gereviseerde interface. Het maken van de meeste van de transparante grafische stijl beschikbaar in Windows 7 en nieuwere versies van Windows Vista, IE 9 ziet er strak, slim en eenvoudiger dan ooit tevoren. Net als in Google Chrome zijn de adresbalk en zoekvak samengevoegd tot een eenvoudiger, meer naadloze gebruikerservaring te creƫren.
Onder de nieuwe functies die in Internet Explorer zijn een betere integratie met het Windows-besturingssysteem en een serieus versterkte-up beveiligingssysteem. IE kun je ook 'pin' websites om de Superbar en kunt u uw favoriete websites bookmark als 'toepassingen' in je OS. Wat betreft de veiligheid, de nieuwe Tracking bescherming en ActiveX-filtering functies kunt u bepaalde sites te blokkeren van het bijhouden van uw bewegingen online en schakel ActiveX-elementen op een per site, respectievelijk. De nieuwe Performance Advisor add-on identificeert add-ons die een rem op Internet Explorer naar beneden (een functie hard nodig in Mozilla Firefox).
Internet Explorer biedt ook verbeterde snelheid en prestaties, evenals een betere naleving van de web-standaarden en nieuwe technologieƫn. IE heeft fatsoenlijke ondersteuning voor HTML 5 (de nieuwe generatie media-rijke websites maken gebruik van deze taal), en nu eindigt de Acid 3 test met een bijna perfecte 95/100. Nieuwe functies zoals hang recovery en InPrivate-filtering bieden Internet Explorer een stabieler en veiliger webervaring dan de meeste andere browsers.
In alle, de nieuwste versie van Windows Internet Explorer is sneller en mooier dan zijn voorgangers - en echt gooit de handschoen aan zijn concurrenten. Let op: de browser-oorlog gewoon weer kreeg spannend.

Internet Explorer downloaden