dinsdag 27 mei 2014

Malwarebytes Anti-Malware downloaden

Malwarebytes Anti-Malware is een gerenommeerde, betrouwbare beveiliging app die uw pc scant op bedreigingen en malware.

De Malwarebytes Anti-Malware definities worden voortdurend bijgewerkt, zodat u altijd volledig beschermd. Updates worden mogelijk tijdelijk vertragen uw pc, maar het is natuurlijk de moeite waard om up to date te houden. U kunt ook toestaan ​​dat updates automatisch te gebeuren, zodat u vrij om te gaan met andere taken.

Wat Malwarebytes Anti-Malware doet

Malwarebytes Anti-Malware heeft geen real-time bescherming te bieden, maar u kunt uw machine te scannen wanneer u maar wilt. Er zijn twee scaninstellingen met de gratis versie - Volledig en Quick. Als Malwarebytes detecteert een infectie, zal het u waarschuwen en u kunt beslissen welke maatregelen moeten worden genomen - of laat het de beslissing zelf. Er is ook een lijst met ongewenste eigenschap, zodat het programma weet welke bestanden, indien aanwezig, om dan over te slaan. Het programma blokkeert ook bekend riskante websites.

Hoe werkt het programma uit te voeren?

Malwarebytes Anti-Malware is een zeer solide product. Het omvat een aantal nuttige extra's, zoals contextmenu integratie, en een vergrendelde bestand verwijderen tool genaamd FileASSASSIN (zoals gedemonstreerd in de video hierboven). Zelfs zo, moet je niet vergeten om het uit te voeren als je vreest een infectie - als u wilt realtime bescherming, moet u betalen voor een Malwarebytes Anti-Malware licentie.

Malwarebytes Anti-Malware downloaden