maandag 26 mei 2014

Opera downloaden

Opera is een internet browser die langs kwam lang voordat big hitters zoals Firefox en Chrome.
Overzicht
Opera 12 houdt het algemene ontwerp en de functionaliteit van de hooggeprezen Opera 11, maar voegt handige verbeterde functies zoals thema's, webcam toegang en hardwareversnelling. Als voor de de interface, Opera 12 is voorzien van een iets schoner GUI met een focus op de webpagina in plaats van knoppen en menu's. Overall, Opera 12 is niet een enorme verandering ten opzichte van de vorige versie, maar het is verbeterd met een aantal leuke nieuwe features.
Innovaties en snelheid
De grote innovatie in de laatste versie van Opera was extensies en terwijl de keuze van browser verbeteringen is nog steeds vrij beperkt, wanneer u add-ons installeren of verwijderen, je hoeft niet om uw browser opnieuw te starten. Ze zijn ook zandbak, dus als een crasht, uw browser niet. Opera 12 loopt net zo snel als Google Chrome (de ontwikkelaar beweert dat het zelfs sneller) en de rendering engine is lichtjes geknepen om een ​​nog snellere surfervaring te bieden.
Visual Tabs en Tab Stapelen is handig als je vaak te veel open, en er zijn nu visual mouse gestures. Deze zijn goed uitgevoerd, en geopend door de rechter muisknop, die brengt een doorschijnend gids voor mouse gestures houden. Dit is een geweldige introductie voor mensen die nog nooit gebruikt gebaren, en hopelijk zorgt voor meer gebruik in de toekomst.
Er is nog een geïntegreerde e-mailclient, die Opera's streven naar het doen van alles wat je nodig hebt in een toepassing blijft. De nieuwste functies of verbeteringen van de nota zijn thema's en web cam toegang. De meest opvallende verbetering is geweest om Dial die in plaats van simpelweg het geven van gemakkelijke toegang tot uw favoriete sites, kunt u nu uw Speed ​​Dial insluiten met dynamische informatie Speed ​​- met andere woorden, web apps binnen Opera. Ondertussen Wachtwoord synchroniseren kunt u wachtwoorden over machines en apparaten synchroniseren - gewoon aanmelden voor een account en Opera doet de rest. Er zijn ook enkele verbeteringen HTML5 voor ontwikkelaars, zoals Session History, navigatie en de W3C File API.
Conclusies
Opera 12 is een duidelijke verbetering ten opzichte van Opera 11, hoewel de veranderingen zijn niet revolutionair. Echter, als u op zoek bent naar een nieuwe browser, dit is waarschijnlijk de meest innovatieve momenteel op de markt en het is de moeite waard installeren.
Recente wijzigingen
DSK-379264 Enable SPDY standaard voor Opera Turbo
DSK-376350 Instellen als standaard browser op Windows 8
CORE-49278 canvas globalAlpha afronding kwesties
CORE 49302-Speed ​​Dial voor Facebook wordt geblokkeerd door Ghostery (URL Filter Conflicten tussen extensies)
DSK-379258 Debian pakket niet te controleren op juiste versie van glibc
CORE-49298 Tekst plakken met trailing linebreaks zet het dakje op de verkeerde plaats
DSK-377280 Datum kolom niet breed genoeg in mail
DSK-378043 Klikken op 'Compose' met map in Contactpersonen gekozen geen volledige map in 'To' veld niet meer toe...

Opera downloaden