maandag 26 mei 2014

Microsoft Word 2010 downloaden

Microsoft Word is waarschijnlijk de meest populaire tekstverwerker in de wereld. Het is ook een van de belangrijkste apps in de Microsoft Office productiviteit suite.
Functies
Microsoft Word is een krachtige metgezel voor alle taken met betrekking tot het creƫren, bewerken en controleren van tekst op uw computer. Het werkt met alle populaire bestandsformaten, zoals steun aan bestanden op te slaan als PDF, of stuur documenten per e-mail via Outlook direct na het schrijven van hen.
Usability
Of u nu een tekst te maken vanuit het niets of gebruik een van de vele templates meegeleverd, zal Microsoft Word u helpen met een breed scala aan tools: tafels, opties voor tekstopmaak, kleuren, te ondersteunen om beelden en clipart en meer steek. Microsoft Word bevat ook een krachtige spellingscontrole en tools om documenten te herzien met de gemarkeerde tekst en persoonlijke notities. Ondersteuning voor video, is echter nog steeds vermist.
Kwaliteit
In alle, Microsoft Word blijkt een uitstekend hulpmiddel voor tekstverwerking zijn, van een eenvoudige notitie naar een complex verslag met foto's, grafieken en tabellen.
Conclusie
Microsoft Word is een populaire tekstverwerker voor een reden - het is zowel gebruiksvriendelijk en vol met geavanceerde functies.
Microsoft Word ondersteunt de volgende formaten
Begint: DOCX, DOCM, DOTX, DOTM, DOC, DOT, HTM, HTML, RTF, MHT, MHTML, XML, ODT, TXT
Slaat op: DOCX, DOCM, DOTX, DOTM, DOC, DOT, HTM, HTML, RTF, MHT, MHTML, XML, ODT, PDF, XPS, TXT, WPS
Aantekeningen
Wanneer u op de download knop, wordt u meegenomen naar de Microsoft-site waar u een Windows Live-account om Microsoft Word te proberen zal nodig hebben.

Microsoft Word 2010 downloaden