maandag 26 mei 2014

Foxit Reader downloaden

Foxit Reader is een lichtgewicht en bliksem snelle tool voor het lezen van PDF-bestanden. PDF (Portable Document Format) is nu een van de meest alomtegenwoordige document formaten op het net. Het probleem is dat Adobe Reader is zowel omvangrijk en traag.
Foxit Reader aan de andere kant is licht en snel. Het bewijs is in de pudding voor starters - vergelijk Foxit Reader's installatiebestand van slechts 12MB tegen Acrobat's meer dan 320 MB en je kunt zien waarom het opent documenten in een handomdraai. De sleutel is dat Foxit Reader niet al die vervelende splash-up schermen, eindeloze credits lijsten en plugins hebben.
Interface van Foxit Reader's zijn ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd. Je hebt verschillende werkbalken beschikbaar, die u kunt weergeven of verbergen op uw wil en die geven je toegang tot alle beschikbare voorzieningen: zoom, de selectie van tekst, beeld snapshot, search tool, rotatie of volledig scherm, onder anderen. Er is een kleine advertentie in de rechterbovenhoek, maar je kunt het uitschakelen door te gaan naar het menu Beeld en deselecteren van de optie Reclame.
Een extra bonus in Foxit Reader is dat je PDF-documenten op verschillende manieren kunt aantekeningen door te wijzen op tekstfragmenten, onderstrepen ze, slaan ze uit of zelfs persoonlijk commentaar toe te voegen.
Als u wilt een kleine, snelle, stabiele en functionele alternatief voor Adobe Reader, zoek dan niet verder: Foxit Reader is wat je nodig hebt.
Recente wijzigingen
Lost het probleem bij de rechtermuisknop op een geopende PDF-bestand in een internet browser na de UI taal veranderen
Vast een kwestie waar het papierformaat dat in het voorbeeldgebied van Print Dialoog Box niet dienovereenkomstig kan worden bijgewerkt als gebruikers kiezen voor het Xerox ®-printer
Lost het probleem bij het inschakelen van de interfacetaal
Vast een kwestie waar de papierlade niet kan worden gewijzigd op Cassette bij het afdrukken

Foxit Reader downloaden