dinsdag 27 mei 2014

ManyCam downloaden

Een manier om kruiden-up web chats is om speciale effecten toe te voegen aan je webcam chats. ManyCam doet precies dat biedt u een scala aan speciale effecten en achtergronden aan uw video chats leuker te maken.

Speciale effecten zijn gecategoriseerd zoals per type variƫrend van pruiken, zonnebrillen, hoeden, vervormingen, dieren, enz. De gevolgen zijn niet altijd goed geplaatst of gepositioneerd echter en een watermerk zeggen "manycam.com" verschijnt permanent aan de onderkant van het scherm.

U kunt ook dingen zoals vlaggen (hoewel niet veel), de tijd en datum of een tekst van uw keus toe te voegen. Het leukste deel is het veranderen van de achtergronden maar die variƫren van een strand, het zwembad of de bergen naar klassiek zwart of wit en sepia. De effecten niet precies er realistisch uitzien, maar het is leuk allemaal hetzelfde.

Als je te vervelen met de standaard effecten opgenomen in ManyCam, zijn er tal van anderen beschikbaar op de developer site gratis.

Als je gewoon op zoek bent naar een goede lach of een beetje van online video plezier, ManyCam is eenvoudig en makkelijk te gebruiken.

recente wijzigingen

Statische ManyCam 2.5 achtergronden kunnen nu worden geopend in versie 2.6. We zijn bezig met het terugbrengen van dynamische achtergronden

Probleem opgelost waarbij de ManyCam bron niet verschijnen met een aantal applicaties en Flash websites

Veel bug fixes en stabiliteit verbeteringen

ManyCam downloaden