maandag 26 mei 2014

avast! Free Antivirus downloaden

avast! Free Antivirus eindelijk debuteert een versie die is geoptimaliseerd voor Windows 8. Terwijl de applicatie niet functioneert als een Modern UI app, het neemt stijlelementen van het besturingssysteem. Er zijn tal van updates die avast maken! Free Antivirus een van de beste gratis antivirus suites.
Functies
avast! Free Antivirus is geladen met tonnen van functies. Vanuit het tabblad woning kunt u snel toegang tot uw systeem-status, virusscan, software updater, statistieken, en de markt te krijgen. Functies zoals de firewall en SafeZone vereisen een premium abonnement.
De software updater die wordt meegeleverd met avast! Free Antivirus waarschuwt gebruikers over verouderde applicaties die worden geïnstalleerd, maar biedt alleen een link naar de programma pagina om de laatste update te downloaden. Betalen voor een premium abonnement zal toestaan ​​om je apps te werken binnen de applicatie. Er is zelfs een optie om automatisch bij te werken in de betaalde versies van avast!
avast! Free Antivirus biedt meer dan alleen bescherming tegen virussen. De applicatie bevat ook "cloud-diensten," waarin de informatie uit andere avast verzamelt! gebruikers om de reputatie van soortgelijke bestanden te vergelijken. Deze updates worden voortdurend gestreamd naar en van avast! zodat gebruikers niet hoeven te maken over het downloaden van updates.
Nieuw bij avast! Free Antivirus is de markt waar u extra functies en diensten kunnen kopen. De app zelf is erg goed in het herinneren gebruikers hoeveel functies ontbreken, zodat de markt maakt het nog meer verleidelijk om te upgraden. Aankopen kunnen worden gemaakt direct in de applicatie.
Usability
Met behulp van avast! Free Antivirus is zeer eenvoudig. Functies en onderdelen van het aanvraagformulier zijn duidelijk gemarkeerd met een korte uitleg over wat elke functie doet.
Net als bij vele andere antivirus-toepassingen, de hoeveelheid opties en functies is een beetje overweldigend. Er zijn iconen in het tabblad Beveiliging die duidelijk worden gemarkeerd met een groen lampje aangeeft alles werkt zoals het zou moeten. Dit maakt het gemakkelijk om te zien welke delen van de aanvraag vereist actie van de gebruiker.
Voor het grootste deel, avast! Free Antivirus is een toepassing die u kunt configureren en vergeet. Het programma zal een pop-up weergegeven als er iets moet je actie.
Kwaliteit
avast! Free Antivirus is goed ontworpen met veel functies. Hoewel het niet zo eenvoudig als het zou kunnen zijn, het werkt goed en is volledig gratis. Het is leuk dat avast! Free Antivirus bevat geen vervelende bar tool, maar het maakt het installeren van een web-extensie om kwaadaardige koppelingen te controleren terwijl u surft.
Terwijl avast! Free Antivirus blinkt als een antivirus applicatie, is het niet veel te doen in de manier van zijn een one-stop-shop voor al uw computer onderhoud nodig heeft. Andere apps als IObit Advanced SystemCare's met Antivirus bieden meer functies die ervoor zorgen dat uw computer is de snelste loopt.
Scans werden snel, maar niet de beste die we hebben gezien uitgevoerd. Dit hangt af van uw hardware en hoeveel bestanden die je op je computer.
Conclusie
Aan het eind van de dag, het is makkelijk om te zien wat avast! Free Antivirus blijft aan de top van onze download charts. De hoeveelheid functies die gratis gebruikers toegang hebben tot is verbazingwekkend. Hoewel het vervelend dat de app zeurt u upgraden naar een betaald abonnement, het is een kleine prijs om te betalen voor een goed ontworpen antivirus oplossing die is volledig gratis. Nu als alleen avast! kan onder bepaalde computer maintence functies.
Wat is nieuw
2014-02-28
Software Health module
Browser hulpprogramma
Nieuwe gebruikersinterface
Compatibel met Windows 8
Geavanceerde Privacy Tools (alleen avast! Premier)
AccessAnywhere (avast! alleen Premier)
Verbeterde AutoSandbox / Zandbak technlogy
Verbeterde Algemeen AV prestaties en stabiliteit

avast! Free Antivirus downloaden