maandag 26 mei 2014

Windows Media Player downloaden

Met Windows Media Player (WMP) 11 Microsoft streeft naar dominantie iTunes 'tegen te gaan. De interface is versterkte-up, usability is verbeterd en Microsoft heeft gewerkt bij het draaien van zijn vlaggenschip media toepassing in een volledige multimedia center, gekoppeld aan online winkels en compatibel met mobiele apparaten.
Verbeterde interface
Het eerste ding dat u zal toeslaan bij het opstarten van Windows Media Player 11, is de volledige vernieuwing van de interface. Niet meer diep blauw, de hele applicatie is nu donker en glanzend en u kunt het aanpassen door het selecteren van een kleur naar keuze. Linkerkant van Windows Media Player is een drop-down venster voor uw bibliotheek, het centrum geeft uw lijsten en de rechterkant wordt gebruikt om playlists die u kunt rippen maken, branden of te synchroniseren met een mobiel apparaat.
In vergelijking met Windows Media Player 10, voelen we dat Microsoft daadwerkelijk een poging om de interface te vereenvoudigen en geeft je meer manieren om te bladeren door de lijst media, of door gebruik te maken van de drop-down menu of de snelle uitrol lijn linksboven heeft gemaakt. De 'play' en 'vorige' en 'volgende' knoppen zijn nu genesteld aan de onderkant van de interface en hebben een jazzy gloed wanneer je over hen te rollen. Microsoft heeft eindelijk gelukt om een ​​goede zoekfunctie in de Windows Media Player-interface. Als u de naam van een artiest of titel typ de applicatie zal brengen van de resultaten in het hoofdvenster.
Windows Media Player 11 maakt al uw media toegankelijker. Dubbelklik op de knop 'Media Library te bladeren van uw muziek tot foto's, filmbestanden en opgenomen tv. De miniatuurweergave is een geweldige manier om snel door foto's en video's en het imago van de album aan audio tracks bevatten. Door te klikken op de "informatie verandert Media" optie onder de knop Bibliotheek kunt u ook uw pc te scannen naar nieuwe media-bestanden automatisch te vinden. Een afspeellijst is een geval van slepen en neerzetten en vreemd genoeg kunt u audio, video en foto's te integreren. Branden en rippen in Windows Media Player is ook zeer eenvoudig, maar toch teleurstellend omzetten is beperkt tot WMA, WAV of MP3.
Gemakkelijk te gebruiken
Het synchronisatieproces is nog veelbelovend blijft een beetje onstabiel. Hoewel het is heel makkelijk om een ​​lijst en sync media te maken, kan Windows Media Player af en toe crashen of niet aan uw mobiele apparaat te laden, zelfs als u op de knop Vernieuwen. Toen we getest met een Pocket PC, moesten we Windows Media Player 11 opnieuw starten, zodat het zou herkennen en laat ons onze muziek te synchroniseren. Zodra het apparaat alsof toegankelijk werd, werd het ook zichtbaar op het linker eenzijdige menu, waardoor het zeer gemakkelijk te bladeren door het voor muziek of foto's.
Een grote verbetering
Windows Media Player 11 is een enorme verbetering ten opzichte van versie 10. De hele interface is snazzier en maakt browsen door je media eenvoudiger. Microsoft heeft ook het maken van afspeellijsten, synchroniseren, branden of rippen gewoon een geval van drag-and-drop. Windows Media Player kunt u kijken op muziek op tientallen online winkels en is geladen met kleine functies om uw interface aan te passen en te veranderen hoe je omgaat met je media.
Conclusie
Terwijl het synchronisatieproces blijft nog steeds een beetje instabiel en we klagen het gebrek aan podcast-feed ondersteuning, Windows Media Player 11 is een stevige concurrent voor Apple's iTunes.
Aantekeningen
Houd er rekening mee dat deze versie van Windows Media Player is opgenomen in Windows Vista Home Basic, Home Premium, Ultimate, Business en Enterprise-edities. Het werkt ook op Windows XP.

Windows Media Player downloaden