maandag 26 mei 2014

Audacity downloaden

Voor audiobewerking, kijk dan niet verder dan het open source wonder Audacity. U kunt opnemen leven, zetten oude platen en cassettes naar digitale, knippen, kopiëren en splice-bestanden en nog veel meer. Deze versie wordt regelmatig bijgewerkt, en ondanks de 'beta' tag is zeer stabiel.
Interface
Of u kiest de stal of bèta-serie, Audacity is niet erg aantrekkelijk, en kan op het eerste gezicht complex. Echter, met een beetje experimenteren wordt het al snel een zeer bruikbare toepassing.
Voor live-geluid en het digitaliseren van oude media, moet u de audio in je computer te voeden via een kabel. Uw audio-in, of microfoon moet worden opgericht door gebrek, maar anders kan worden gevonden in Voorkeuren. Opnemen is dan net zo makkelijk als het raken van de rode knop op de Audacity interface.
Gemakkelijk te gebruiken
Wat maakt Audacity groot in dit verband is dat het bewerken van opnames is heel eenvoudig, niet lastig zoals sommige professionele apps! Met behulp van de Highlight tool kunt u snel knippen, kopiëren, of effecten toevoegen aan delen van tracks. Een fout maakt en u ongedaan kunt maken net zoveel stappen achteruit als je wilt, wat betekent dat u kunt experimenteren voelen dat er niets kan worden gebroken! Zoals u kunt maximaal een keer gebruiken tot 16 kanalen, Audacity geeft gebruikers veel flexibiliteit.
MP3's en andere digitale bestanden bewerken is net zo eenvoudig. Sleep ze naar Audacity te openen, en dan doen wat je wilt met hen. Het toevoegen van fade ins en outs is eenvoudig, en u kunt opslaan in welk formaat je wilt. Audacity ondersteunt ID3-tags, zodat u alle meta data je opgeslagen tracks toe te voegen. Er is nog veel meer te Audacity, en gelukkig heeft uitgebreide documentatie online beschikbaar of te downloaden.
Conclusie
Audacity is de beste gratis audio editing tool rond. Het is een ongelooflijk nuttige toepassing, of je levend opneemt of gewoon het bewerken van audiobestanden. Ondanks zijn onaantrekkelijk-interface, Audacity is een essentieel downloaden.
Recente wijzigingen
Bug fixes voor:
Interface:
Bovenmatige vertraging opgetreden bij het typen in labels in lange projecten.
Laatste cijfer van TimeText controles kon niet worden gemanipuleerd in sommige formaten.
(Windows, OS X) Play en Record sneltoetsen niet werken na het klikken in Apparaatbeheer Toolbar.
(OS X, Linux) Crash opgetreden als Werkbalken werden gereset tijdens het afspelen of opnemen.
Invoer en Uitvoer:
MP2-bestanden waren niet importeerbare zonder FFmpeg-bibliotheek of een import regel.
Bestanden die alleen kon worden ingevoerd met behulp van FFmpeg geïmporteerd als ruis zonder foutmelding als FFmpeg niet beschikbaar was.
Bestanden met PCM-audio, maar een verkeerde extensie (zoals MP3) veroorzaakte een bevriezing.
Effecten en Analyse:
Een lege opdracht kunnen worden toegevoegd aan een ketting die vervolgens verschijnt een Nyquist foutmelding wanneer deze wordt uitgevoerd.
Plot Spectrum heeft signaalniveau niet behouden als meerdere sporen werden geanalyseerd.
Andere bug fixes:
Audacity is voorlopig opgelost, zodat het niet meer kan maken blok files langer dan de sample-indeling of project-formaat maakt, en kan niet meer van deze, wat leidde tot het verlies van gegevens te wissen. Elke overlange blokken gevonden worden behouden, maar "verweesde", zo zal verschijnen als stilte.
Orphan blok dossiers werden ten onrechte gemeld als knippen of kopiëren naar het klembord vervolgens heropening van het project in dezelfde sessie
Vast een aantal crashes en foutieve beweging van audio bij het slepen tracks
(Windows) verlies van gegevens wordt nu voorkomen bij het ondervinden van een beschadigd. Aup-bestand aangemaakt in ANSI builds.
(Linux) Restore gebouw als USE_PORTMIXER niet wordt gedefinieerd
Veranderingen en verbeteringen
Normaliseren: Snellere verwerking en verbeterde interface. Links-rechts balans in ongesplitste stereo tracks wordt nu bewaard standaard, met een checkbox geboden mogelijkheid om stereo kanalen zelfstandig verwerken
Spectrogrammen laten nu raam afmetingen tot 32.768 en frequenties tot de helft van de sample rate (het maximum)
Mix en Render nu behoudt clip lengte door niet renderen witruimte tussen tijdstip nul en de eerste audio, en behoudt audio voordat de tijd nul. Tot stilte te behouden voor de audio begint, het genereren van stilte na render
Gegroepeerd sommige Edit Menu items in "Verwijder Audio" en "Clip Grenzen"
CleanSpeech modus verwijderd uit Interface Preferences (het nog steeds loopt als deze is ingeschakeld in een eerdere Audacity, maar kan alleen worden ingeschakeld er uit)
(OS X) Ondersteuning toegevoegd voor AudioUnit MusicEffects (maar geen MIDI-ondersteuning)
(Linux) Stel de per-gebruiker bestanden directory per de programmanaam in te configureren
(Linux) Veranderd de standaardlocatie van de Audacity tijdelijke map te worden in / var / tmp niet / tmp, zodat het behoud van de directory tussen reboots

Audacity downloaden