maandag 26 mei 2014

MSN Messenger downloaden

MSN Messenger is misschien wel geweest de grootste hitter van de IM-software wereld al enige tijd en deze update voegt een aantal leuke nieuwe functies die zijn ontworpen om uw chatten ervaring nog beter te maken.

functies

Aanvullingen in MSN Messenger onder andere een interactieve video gesprek hulpmiddel, winks - kleine animaties die je kunt downloaden en versturen naar je vrienden - en dynamische weergave foto's die emoties gebaseerd op de emoticons die u verzendt zal veranderen.

Uiteraard zijn alle functies die we hebben leren kennen (en in de meeste gevallen, de liefde) nog steeds gehuisvest in MSN Messenger 7.5, zoals een overvloed aan emoticons, de mogelijkheid om direct te controleren en te sturen Hotmail van de client, en een slick contacten organisator.

usability

Hoewel versie van MSN Messenger video chat is verbeterd en bevat de mogelijkheid om SMS-berichten te verzenden, kunnen we niet helpen gevoel dat Microsoft achter in termen van technologie is gedaald. Bijvoorbeeld, Skype kunt u de meeste van de dingen die MSN Messenger doet presteren, evenals u te laten maken en te ontvangen PC telefoongesprekken. Je hebt ook de eeuwenoude probleem van MSN overname van uw klant, want het is gevuld met nog meer advertenties, en een spervuur ​​van links naar andere gebieden van de MSN-portal.

staking

Hoewel er vele MSN Messenger-gebruikers, het programma voelt erg verouderd. Het komt niet als een verrassing dat Microsoft heeft besloten om MSN Messenger en Windows Live Messenger te doden en te vervangen door de meer moderne en feature rijke Skype.

MSN Messenger downloaden