maandag 26 mei 2014

VDownloader downloaden

VDownloader is meer dan alleen maar een YouTube-downloader: het is een populaire tool die u toelaat om snel en eenvoudig video's downloaden van een reeks van populaire sites (zoals YouTube en Facebook).

Met behulp van VDownloader is heel eenvoudig. Gewoon plak een video URL in de interface en klik op de download knop. De nieuwste versie van VDownloader heeft zijn te downloaden en conversie snelheid, dat maakt het nog een meer interessante tool maakt toegenomen.

U kunt ook zoeken naar video's over een specifiek onderwerp met ingebouwde zoekfunctie instrument van het programma. Het goede ding over VDownloader is dat je het kunt gebruiken met vrijwel alle video-sharing website, gewoon door het invoeren van de video-URL.

VDownloader is voorzien van een aantal uitgevoerde conversie profielen, zodat u de gedownloade video's compatibel zijn met uw draagbare apparaat of media player te maken. U kunt de bestanden in het originele formaat te downloaden. Houd er wel rekening mee dat als u deze optie kiest, zult u niet in staat zijn om het bestand achteraf omzetten.

Om u tijd te besparen, VDownloader zal batch downloaden tot tien video's in een keer en is voorzien van een scheduler zodat het kan worden ingesteld om bestanden te downloaden wanneer het meest geschikt is voor u. Het programma omvat andere extra functies, maar helaas ze zijn alleen beschikbaar in de Pro-versie van het programma.

VDownloader is een handige, effectieve video downloader en converter die werkt met alle populaire video-sharing sites.

recente wijzigingen

MegaVideo integratie, bijgewerkte vertalingen, stel maximale download snelheid, venster positie verbeteringen, weergave-opties en nieuwe sneltoetsen, en diverse andere verbeteringen.

VDownloader ondersteunt de volgende formaten

VDownloader kunt video's opslaan in vele formaten, zoals AVI, MPG, iPod / iPhone, PSP, 3GP, NOKIA N8x0, VCD, SVCD, DVD, FLV en MP3 (alleen audio).

VDownloader downloaden