maandag 26 mei 2014

WinRAR downloaden

WinRAR een bestand compressie applicatie die is een must-have in elke hedendaagse pc-toolkit.

Deze applicatie omvat niet alleen ondersteuning voor het extraheren vrijwel elk soort bestand compressie formaat, het vermindert ook de bestandsgrootte en draait op bijna elke versie van Windows, van 98 naar Windows 7.

Sommigen zullen beweren dat WinRAR is niet zo snel als concurrent WinZip bij het ​​comprimeren van bestanden. Voor de kleine tijdverschil WinRAR laat je met een aanzienlijk kleinere archiefbestand aan het einde van het proces. Wat meer is, de applicatie waarmee u bestanden op te slaan in zowel. ZIP en. RAR-formaten, met bossen van opties voor het versnellen van compressie tijden en het verminderen van bestandsgrootte.

Hoewel veel nieuwkomers afschrikken door de enorme reeks functies en instellingen binnen WinRAR kan worden gebracht, is de interface niet lang duren om te wennen aan. Als je nog echt vast is er een eenvoudige wizard-gebaseerde systeem die u door het proces van het extraheren of comprimeren. Dit leidt allemaal tot WinRAR een betrouwbaar programma dat beter is dan enig ander gereedschap in zijn klasse presteert maken.

Met meer compressie-opties, een hogere compressie en kleinere bestanden dan WinZip, WinRAR is nu de onbetwiste marktleider in het dossier compressie.

recente wijzigingen

Bugs verholpen:

WinRAR wist NTFS kenmerk "Gecomprimeerd" niet bewaren, bij het maken van RAR-archieven

WinRAR crashte in de command line modus als @ filelist parameter aanwezig en 'filelist' niet bestond was. Deze bug alleen beïnvloed WinRAR.exe, niet Rar.exe

als-x * \ Bepaalde_map \ * uitsluiting mask is opgegeven bij het archiveren en als naam van de huidige map bevatte 'Bepaalde_map', WinRAR uitgesloten alle bestanden en stopte het creëren van een archief

GUI zelfuitpakkende archieven niet werken in Windows Preinstallation Environment (Windows PE)

WinRAR ondersteunt de volgende formaten

RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, ACE, TAR, gzip, UUE, ISO, BZIP2, Z, 7-Zip

WinRAR downloaden