maandag 26 mei 2014

Media Player Classic downloaden

Als ik wil video's kijken op mijn pc heb ik altijd op zoek naar een lichtgewicht, eenvoudig te gebruiken speler. Media Player Classic Homecinema dan, is gewoon de aard van de app die ik graag.
Deze eenvoudige maar zeer complete video-speler is gebaseerd op de oorspronkelijke Media Player Classic, een grote open source Windows multimediaspeler. Kort na de ontwikkelaar van dit originele project gestopt met werken op het, een andere groep van ontwikkelaars begonnen met het coderen van een nieuwe speler met uitgebreide functionaliteit, maar proberen tegelijkertijd om de essentie van het oorspronkelijke programma te houden.
Als gevolg van deze, Media Player Classic Homecinema houdt exact hetzelfde uiterlijk als zijn voorganger, dat maakt het echt makkelijk te gebruiken - zelfs als je nog nooit hebt gebruikt Media Player Classic voor. Het behoudt ook dezelfde geweldige functies van de originele speler aangeboden, dat wil zeggen het vermogen om dvd af te spelen, ondersteuning voor ondertiteling en meer. Oh, en het beste van alles, het vereist geen installatie.
Naast de originele kenmerken, Media Player Classic Homecinema laat je ook genieten van nieuwe interessante functies zoals aanvullende videocodecs (bijzonder H.264 en VC-1), een betere integratie met Windows Vista (inclusief een speciaal 64-bits versie), diverse bug en kwetsbaarheid fixes en mogelijkheid om te verwijderen scheuren uit je video-bestanden, maar helaas heb ik niet achterhalen hoe deze laatste functie te gebruiken.
Als je een Media Player Classic gebruiker, zul je deze vernieuwde versie van uw favoriete speler houden. En als je niet, het is tijd dat u begint met het gebruik van dit geweldige programma.
Recente wijzigingen
Beter UTF8 ondersteuning voor webui
Hoofdstuk indicatoren op seekbar
Verbeterde DVD en PSG (BD) sub hantering
Veranderde standaard maximum ondertitel resolutie aan "Desktop"
Media Player Classic Homecinema ondersteunt de volgende formaten
WAV, WMA, MP3, OGG, SND, AU, AIF, AIFC, AIFF, MIDI, MPEG, MPG, MP2, VOB, AC3, DTS, ASX, M3U, PLS, WAX, ASF, WM, WMA, WMV, AVI, CDA, JPEG, GIF, PNG, BMP, D2V, MP4, SWF, MOV, QT

Media Player Classic downloaden