maandag 26 mei 2014

RealPlayer downloaden

RealPlayer is een van die mediaspelers die lijkt sinds het prille begin van het web rond te zijn geweest.
Functies
Deze dagen, is het een app die probeert om alle dingen te zijn voor alle mensen - play DVD, organiseren muziek, catalogus foto's, video converteren, interactie met social networking sites, surfen internet multimedia .... er is geen einde aan wat RealPlayer biedt aan zijn gebruikers. Zelfs zo, het is niet een out-and-out succes ...
Usability
Voor een begin, de installatie van RealPlayer is vervelend - het duurt een tijdje, vergt veel "nexts" en probeert verschillende functies die gebruikers niet echt nodig hebt installeren en inschakelen. Tot slot, wanneer het begint, je bood een kans om te upgraden naar betaalde versies van RealPlayer voordat je jezelf registreren bij Real Networks. Als dit allemaal rommelen niet aanspreekt, kijk op een slimline app zoals UMPlayer.
Als je up and running, RealPlayer beschikt over een breed interface waar u advertenties en video's aanbevolen door Real Networks zal merken. Dit ziet er rommelig en slordig, en het is moeilijk om te weten wat de app daadwerkelijk biedt. In werkelijkheid, RealPlayer is ideaal voor het spelen en het delen van video met uw vrienden en volgers op Facebook en Twitter en het werkt gemakkelijk met BlackBerry, iPod, iPhone en andere game-systemen. De nieuwe video converter stelt u in staat om online video te kopiƫren naar uw iPod, Xbox, PS3 en andere apparaten. Helaas kun je niet rippen dvd's met RealPlayer, maar dit is beschikbaar als een functie als u upgraden naar RealPlayer Plus.
Recentelijk is RealPlayer is bijgewerkt met veel betere mobiele en social networking integratie. U kunt nu uw favoriete video's te kopiƫren naar een iPhone, iPad, Android, BlackBerry en tientallen andere populaire apparaten automatisch. Downloaden van internet video's is sneller, en voor die van u met iets te verbergen, RealPlayer biedt een nieuwe prive-map. Social media is ook gestoten, met directe toegang tot Facebook video's en nuttig, een ingebouwde functie om video's naar uw mobiele apparaten.
Kwaliteit
Dat gezegd hebbende, RealPlayer is helemaal niet slecht. Het is vergelijkbaar met Windows Media Player 12 als ze hebben allebei een aantal indrukwekkende manieren van het organiseren van je muziek. Voor mij, de beste eigenschap is de cd-brander die is iets wat ik heb gebruikt van de vroege dagen van RealPlayer. De pure kwaliteit van sommige van de media alleen beschikbaar in real-formaten maakt RealPlayer een essentieel onderdeel in de toolkit van elke fan van internet video en audio.
Conclusie
Er is geen tekort aan mediaspelers scripties dagen, en RealPlayer is geenszins een slechte optie. Het biedt tal van functies, goede opties en is een hoogwaardige speler die recht doet aan uw media. Het enige probleem is dat ondanks zijn moderne voorzieningen, het voelt als een beetje een dinosaurus. Het is zwaar en langzaam, ziet er ruig en neemt een leeftijd om te reageren op klikken, en voor veel mensen - vooral degenen die ervaring hebben met lichtere opties hebben - het is gewoon niet de meest comfortabele speler.
RealPlayer is een mediaspeler die, hoewel krachtig, heeft last van ernstige functie-kruip door de jaren heen.
Recente wijzigingen
Updates voor compatibiliteit met Firefox.
Updates voor compatibiliteit met Google Chrome.
Lost het probleem met het bekijken van bepaalde websites in de RealPlayer browser.

RealPlayer downloaden