maandag 26 mei 2014

Skype downloaden

Skype, is een populaire, makkelijk te gebruiken en betrouwbaar (Voice over Internet Protocol)-programma, waarmee u bellen en praten met andere Skype-gebruikers, video chat, en meer gratis via internet.
Functies
Met Skype kunt u niet alleen de voice chats op uw computer - net zoals telefoon, alleen voor gratis - maar ook echte telefoon bellen tegen veel lagere tarieven, het gebruik van de SkypeOut-service en betalen met Skype-krediet. Naast voice chats, Skype bevat ook standaard IM functionaliteiten (schriftelijke gesprekken, emoticons, avatars gebruiker enzovoort) en laat je ook hebt groep videoconferenties en schermen delen.
Usability
Deze video-oproepen zijn precies de belangrijkste focus op de laatste versie van Skype. Interface van het programma is volledig opnieuw ontworpen met videoconferenties op de geest. Dit betekent dat het is al breder gemaakt, zodat video past perfect bij uw schriftelijke chatten, uw lijst met contactpersonen en een werkbalk om een ​​gesprek te beheren.
De nieuwe interface wordt omgezet wanneer u een oproep, het wegwerken van alle rommel, zodat je gewoon zien van de videobeelden, en controles. Groep video wordt nog getest in deze versie, en het is wel cool.
De andere belangrijke ontwikkeling is Facebook integratie. Dit is een vrij groot ding, want niet alleen geeft het je nieuwsfeed in de app - iedereen kan dat doen - maar voegt bellen en sms-knoppen om een ​​van je vrienden die hun telefoonnummers te delen.
Als je hebt betaald voor Skype minuten, kunt u contact opnemen met uw Facebook-vrienden, en als ze ook aangemeld bij Skype kun je ze gratis bellen. Een van de beste nieuwe features is het automatische herstel oproep - drop een gesprek en het is gezet in de pauze. Herstarten is het nu heel eenvoudig.
Kwaliteit
De geluidskwaliteit tijdens onze test was perfect: luid en duidelijk. Video verscheen soms een beetje korrelig, maar niets konden we niet echt behandelen. Er was ook een leuk detail, en dat is de mogelijkheid om uw eigen videobeeld ingebouwd zien op video van uw contactpersoon, en de optie om een ​​momentopname van uw eigen beeld te nemen.
Conclusie
Skype 6 beschikt over een complete interface-vernieuwing, dat richt zich nu meer op video chats, en voegt ook een aantal handige verbeteringen in de manier waarop je online communiceren.
Wat is nieuw
Log in met uw Microsoft-account
Selecteer en speld je favoriete contacten
Facebook en Skype-contacten gecombineerd in een lijst met contactpersonen
Makkelijker om premium abonnement mededelingen begrijpen
Mogelijkheid om Skype video-rendering-technologie voor achterwaartse compatibiliteit regelen voor mensen die moeite hebben met video-oproepen

Skype downloaden