maandag 26 mei 2014

Gratis Software

Het downloaden van alle software is gratis. Sommige software titels zijn trial versies; velen zijn freeware en shareware. Er zijn geen kosten door Downloaden voor toegang tot alle content op de site. Software-uitgevers mogen hun titels te verdelen via Download site gratis, of voor een tariefstructuur die verbeteringen biedt.

In computernetwerken, te downloaden betekent om gegevens aan een lokaal systeem ontvangen van een extern systeem, of een dergelijke overdracht van gegevens te starten. Voorbeelden van een remote systeem waaruit een download kunnen worden uitgevoerd zijn onder andere een webserver, FTP-server, e-mail server, of andere soortgelijke systemen.

Een download kan betekenen ofwel elk bestand dat voor Gratis Software of dat is gedownload, of het proces van de ontvangst van een dergelijk bestand wordt aangeboden.

Het is steeds vaker naar de betekenis van het downloaden en installeren of gewoon deze combineren onjuist elkaar verwarren en verwarren.

De term downloaden is onderscheiden van het verwante concept van de streaming, wat aangeeft het ontvangen van data die wordt gebruikt in de buurt onmiddellijk na ontvangst, terwijl de transmissie is nog in volle gang, en die niet kunnen worden opgeslagen op lange termijn, terwijl in een proces beschreven de term downloaden, zou dit betekenen dat de gegevens alleen bruikbaar wanneer deze is volledig ontvangen