maandag 26 mei 2014

Revo Uninstaller downloaden

Revo Uninstaller is de beste uninstaller die we ooit hebben gezien voor Windows, zodat u zelfs de meest hardnekkige programma's te verwijderen.
Gemakkelijk te gebruiken
Met behulp van Revo Uninstaller is heel eenvoudig. Zodra de installatie, de hoofdinterface weergegeven welke programma's worden geïnstalleerd. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram voor opties en informatie, of degene die je wilt een zeer verwijderen en Revo Uninstaller voert door het verwijderen proces, waaronder het maken van een back-up punt in het geval er iets mis gaat of het iets verwijdert u niet wilt dat het selecteren eenvoudigweg .
Revo Uninstaller duikt diep in je register om alle inzendingen en andere tijdelijke bestanden die de meeste andere uninstallers achter te laten verwijderen. Het maakt gebruik van een wizard benadering - bij elke stap, Revo Uninstaller wordt u gevraagd om te selecteren welke bestanden u wilt verwijderen. De app heeft ook twee alternatieve manieren van het verwijderen van programma's - Hunter en slepen en neerzetten.
Erg koppig apps
Hunter Mode is perfect voor die programma's die echt niet willen om een ​​beweging te maken. U neemt de kleine doelgroep pictogram dat op uw bureaublad verschijnt, en plaats deze op het programma dat u wilt verwijderen. Het kon het pictogram op het bureaublad, de startpagina binnenkomst of zelfs de map op uw C:-schijf en is perfect voor die irritante apps die niet vertonen in de lijst met geïnstalleerde programma's. Revo Uninstaller's Drag and Drop functie is vergelijkbaar, maar in plaats daarvan je het programma item naar het pictogram - amusingly ontworpen als een brandend vuur!
Er is heel weinig aan te merken met Revo Uninstaller - het is een geweldige uninstaller, en gratis. Wat kan je meer vragen?!
Recente wijzigingen
Fixed minor bugs
Bijgewerkte taalbestanden

Revo Uninstaller downloaden