maandag 26 mei 2014

Avira Free Antivirus downloaden

Jaren geleden, was een gratis antivirus vaak een synoniem van slechte bescherming. Tegenwoordig, dankzij programma's als Avira Free Antivirus, deze perceptie van gratis antivirus is een stuk verbeterd.

Avira Free Antivirus is het gratis - voor persoonlijk gebruik - versie van Avira Antivir Premium, dit betekent dat er een aantal geavanceerde functies niet beschikbaar zijn, zoals het virus filter voor e-mail of surfen op het web, maar het programma is zo krachtig en efficiƫnt als zijn grote broer .

Avira Free Antivirus installeert in een paar seconden en begint het beschermen van uw systeem in real time meteen. Het bevat alle tools en opties die u zou verwachten van een antivirus deze dagen, zoals verschillende soorten scan, ondersteuning voor het plannen, automatische updates, en een quarantaine gebied voor verdachte bestanden.

Aan de andere kant, is Avira Free Antivirus steek gelaten door een ietwat ruwe interface die voelt alsof het was tien jaar geleden en nooit gerestylde ontworpen: eenvoudig te gebruiken, maar al te duidelijk.

Op zoek naar een efficiƫnt, ongecompliceerd antivirusprogramma? Avira Free Antivirus kan een goede keuze zijn.

Avira Free Antivirus downloaden