maandag 26 mei 2014

Adobe Reader downloaden

Adobe Reader XI (Adobe Reader 11) is zonder twijfel de standaard applicatie die nodig is voor het bekijken van PDF op Windows.

Adobe Reader is in het bestaan ​​voor meer dan een decennium en heeft door middel van verschillende evoluties gegaan gedurende deze tijd. Een gevolg hiervan is dat het is steeds geladen met plug-ins en extensies die ertoe leiden dat het consequent is bekritiseerd omdat hij opgeblazen en traag.

De waarheid over de snelheid Adobe Reader's

Het is waar tot op zekere hoogte dat de extra plug-ins en extensies kan maken Adobe draaien langzamer. Adobe Reader is nog steeds een PDF-lezer die veel te bieden heeft niettemin. Met de nieuwste versie van Adobe Reader, Adobe heeft een aantal van de snelheid kwesties aangepakt en de memory footprint is consequent verbeterd door de ontwikkeling van Adobe Reader XI.

Interface en opvallende kenmerken

Deze versie van Adobe Reader is niet alleen iets sneller, maar geeft ook een duidelijker, eenvoudiger interface die het gemakkelijker maakt om te gebruiken. Adobe Reader XI heeft nog steeds de klassieke instrumenten van eerdere versies (Zoom, Tekst selecteren, Snapshots en lezen hardop), maar nu is het ook vernieuwde functies zoals de mogelijkheid om te reageren als sticky notes te verlaten. Een nieuwe functie die u in Adobe Reader X vindt is het gereedschap delen, waarmee u eenvoudig het document te delen via e-mail of via de Adobe SendNow service.

Ingebouwde beveiliging voorzorgsmaatregelen

Als u waren bezorgd over veiligheidsvraagstukken in Adobe Reader, vrees niet: Adobe Reader XI is waarschijnlijk de veiligste versie ooit uitgebracht, dankzij de nieuwe Protected Mode dan laadt afbeeldingen, code en 3D-objecten in een speciale ruimte in het geheugen, geïsoleerd van het systeem .

Adobe Reader XI is ongetwijfeld een belangrijke update in de geschiedenis van deze populaire PDF-lezer - een essentieel instrument om te openen, lezen en PDF-documenten af ​​te drukken.

recente wijzigingen

Nieuwste release. Dit is een reguliere driemaandelijkse update die beveiliging beperkende factoren, feature verbeteringen en bug fixes biedt

Adobe Reader downloaden