maandag 26 mei 2014

Advanced SystemCare downloaden

Advanced SystemCare is een gratis, eenvoudig systeem optimizer die de meest voorkomende problemen met de computer, zoals het register gebroken sleutels, gekaapt instellingen, een gefragmenteerde harde schijf of ongewenste bestanden nemen te veel ruimte lost. Advanced SystemCare bevat ook security tools die kan detecteren en verwijderen van spyware, maar ook voorkomen dat eventuele andere ongewenste elementen uit het invoeren van uw systeem.
De interface van Advanced SystemCare kan een beetje verwarrend op het eerste. In plaats van een standaard werkbalk of menu-systeem, het programma toont een samenvatting structuur op de zijbalk links die u toegang geeft tot de vier hoofdrubrieken: Thuis, dat is een samenvatting van het programma gebruik van statistieken; Handhaaf Windows en Diagnose System, dat bevatten belangrijkste instrumenten Advanced SystemCare's te scannen, herstellen en optimaliseren van de computer, en tenslotte Utilities, een pakje van kleine systeem hulpmiddelen waarmee u kleine bevestiging taken, zoals het defragmenteren van de harde schijf, back-up van chauffeurs, het vinden van dubbele bestanden of uit te zoeken welke programma's uit te voeren worden opgezet om te draaien met Windows.
Advanced SystemCare is verrassend snel. Het duurt amper een paar minuten om te scannen en repareren van je systeem, maar het kan een beetje langer duren als het defragmenteren van de schijf. In ieder geval, Advanced SystemCare maakt altijd een back-up vóór de vaststelling van iets (evenals een herstel punt de allereerste keer dat u het programma starten) alleen maar om aan de veilige kant.
Advanced SystemCare is een eenvoudig te gebruiken, snelle systeem analyser en optimizer dat de meest voorkomende computer problemen opgelost en kan uw pc sneller en stabieler te maken.
Recente wijzigingen
Toegevoegd initiële ondersteuning voor Windows 8
Toegevoegde ondersteuning voor Firefox 8.0 Beta 1, Chrome 15.0 Beta, 16.0 Beta, KMPlayer 3.0, etc.
Verbeterde modules voor 'Privacy Sweep "," Junk Files Clean "en" Deep Registry Fix "
Verbeterde gereedschappen in "ToolBox"
Bijgewerkt "IObit Uninstaller 2.0"
Vaste algemene bugs

Advanced SystemCare downloaden