maandag 26 mei 2014

DAEMON Tools downloaden

Als het gaat om emulatie te rijden, DAEMON Tools is vrijwel de norm. Het is gratis voor persoonlijk gebruik, eenvoudig te gebruiken, licht op de middelen en doet precies wat het zegt over het tin.
Wat het doet
De Lite-versie van DAEMON Tools kun je alleen tot emuleren tot vier virtuele drives, maar niet de extra functies van de Pro en Advanced edities, zoals ondersteuning voor DVD-HD en Blu-Ray chauffeurs, of de mogelijkheid om beeldbestanden te maken hebben. Deze versie van DAEMON Tools is echter gewoon perfect voor de gemiddelde thuisgebruiker, die zal nauwelijks meer moeten emuleren dan een paar drives tegelijkertijd.
DAEMON Tools ondersteunt een breed scala aan formaten en is een erg nuttige app voor toegang tot uw cd-collectie, zonder ze te hoeven mee te nemen, hen te beschermen tegen krassen in het proces.
Usability
Emuleert een virtuele schijf lijkt misschien niet dat handig op het eerste gezicht, maar als je erover nadenkt, het heeft vele voordelen: u kunt elk afbeeldingsbestand rechtstreeks op uw systeem te laden, je de tijd en moeite van het branden van cd's en plus, virtuele drives besparen zijn veel sneller dan de werkelijke CD eenheden.
Na installatie - en de nodige systeem reboot - DAEMON Tools verschijnt als een onopvallende pictogram in het systeemvak van waaruit u toegang tot de belangrijkste instrumenten van het programma en het configuratiemenu. Alles wat je hoeft te doen is surfen naar de plaats waar uw beeldbestand wordt opgeslagen en 'mount' het als een virtuele schijf met behulp van DAEMON Tools.
Hardwerkende en betrouwbare
DAEMON Tools ondersteunt een breed scala aan formaten en is een erg nuttige app voor toegang tot uw cd-collectie, zonder ze te hoeven mee te nemen, hen te beschermen tegen krassen in het proces.
Conclusie
Met DAEMON Tools kun je eenvoudig emuleren maximaal vier virtuele schijven op uw systeem, en monteer een breed scala van beeldbestanden op hen.
Recente wijzigingen
Verbeterde privacy van de verbinding met MountSpace.com
SPTD 1.81 (Windows 8 beta support)
SPTD: aangesloten apparaten leessnelheid verbetering
Verbeteringen setup
Bugs verholpen
Bestand verenigingen erven na de update of herinstallatie
Automount instellingen resetten na mislukte automounting bij opstarten
Minor fixes

DAEMON Tools downloaden