dinsdag 27 mei 2014

DVD Shrink downloaden

DVD Shrink comprimeert je DVD's om ruimte te besparen wanneer u een back ze op.

DVD Shrink kunt u eenvoudig back-ups van media die u zelf maakt. Zelfs als je nooit back-up software hebben gebruikt, vindt u DVD Shrink vrij eenvoudig en ongecompliceerd. Plus, het werkt met de meeste dvd's, dankzij de ingebouwde algoritmen decryptie.

Met behulp van DVD Shrink is eenvoudig: steek de dvd die u wilt back-up en open het in het programma. U zult de DVD-structuur te zien aan de linkerkant terwijl ook in staat om een ​​deel van de DVD in de ingebedde mediaspeler. Als u wilt back-up van de hele zaak, maar op Back-up!

Als u wilt dat bepaalde delen selecteren en bouwen van een geheel nieuwe compilatie, moet je de Re-auteur knop hit. DVD Shrink's algoritme comprimeert de audio-en video-bestanden, die vervolgens kunnen worden opgeslagen of verbrand om single layer dvd-media. Dit betekent dat u meer media in een kleinere ruimte te besparen - hetzij op een enkel-of dubbellaags brandbare DVD.

DVD Shrink zal alle back-upbestanden opslaan op de harde schijf - dus zorg ervoor dat je genoeg ruimte hebt. Dan kunt u uw favoriete DVD branden tool gebruiken om alles op de schijf op te slaan.

DVD Shrink is een geweldig programma om ruimte te besparen als het gaat om back-up van uw media.

DVD Shrink downloaden