maandag 26 mei 2014

Microsoft Office 2010 downloaden

Na de introductie van het officieel weer in juli, hebben Microsoft lanceert nu de definitieve versie van het langverwachte Microsoft Office 2010.
Ik testte zowel de Technical Preview en de Beta-versie vrijgegeven maanden geleden, en gelukkig heb ik een heleboel nieuwe features en verbeteringen in de definitieve versie gevonden. Voor starters, de Microsoft Office 2010 Home en Business pakket bevat vijf apps, namelijk Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Als u nodig hebt om meer Office apps te testen, kunt u proberen Microsoft Office 2010 Professional Plus plaats.
Wat betreft het uiterlijk, hebben alle Microsoft Office 2010 applicaties enigszins gewijzigd. Ze houden nog steeds de "ribbon"-interface - in een veel helderder, bijna minimalistische stijl - maar de Office-knop is hernoemd naar "File" en toont nu een andere ruit. Niet alleen zijn directe toegang tot alle documenten-gerelateerde taken, maar toont ook gedetailleerde informatie over het document dat u momenteel werkt.
Het verlaten van veranderingen opzij, de waarheid is dat Microsoft Office 2010 heeft vrijwel dezelfde functies die we al in de Technical Preview zag. Het context menu in Word, bijvoorbeeld, is sterk verbeterd en kunt u veranderingen in realtime zien als je bladeren door de verschillende opties. Je kunt nu video's toevoegen aan uw PowerPoint-presentaties, verwijder overbodige berichten uit gesprekken in Outlook en steek kleine kleurkaarten binnen cellen in Excel spreadsheets. Er zijn ook hulpmiddelen om tekst te vertalen, te nemen en te gebruiken screenshots, en speciale effecten aan de beelden die u in uw documenten te gebruiken toepassing. Wat meer is, Microsoft Office 2010 kunt u nu uw documenten opslaan op SkyDrive en deel ze online in slechts twee klikken.
Wat betreft de prestaties, Microsoft Office 2010 lijkt te zijn zo snel en licht voor de systeembronnen als Technical Preview. Er is een significante verbetering in de tijd dat de suite apps nemen om te starten, en hoe ze zich gedragen bij het werken aan uw documenten.
In alle, Microsoft Office 2010 is een uitstekende productiviteit suite met geweldige nieuwe functies die het gemakkelijker en comfortabeler te gebruiken, en zet hem ook in een nog meer professionele oplossing voor het dagelijkse werk taken.
Microsoft Office 2010 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen laat u volledig de nieuwe, langverwachte versie van 's werelds meest populaire productiviteit suite testen.
Microsoft Office 2010 ondersteunt de volgende formaten
DOC, DOCX, XLS, xlsx, PPT, PPTX, MDB, ACCDB, PUB, RTF, TXT, HTM, JPG, PNG, TIF, EMF, WMF, XML, WRI, ODT, ODP, ODS, WMV, AVI, PDF

Microsoft Office 2010 downloaden