maandag 26 mei 2014

Need for Speed World downloaden

Need For Speed ​​World is de nieuwe online versie van de zeer populaire race-game franchise. Het is een massively multiplayer open wereld spel (MMO), met RPG-stijl nivellering naar boven toe.
Enorme open wereld
Need For Speed ​​World kenmerken Palmont, de stad van Need For Speed ​​Carbon, en ook Rockport uit Most Wanted, die combineren om een ​​enorme wereld om te verkennen. Er is een nacht / dag rotatie, waardoor het gevoel dynamischer. Er zijn geen voetgangers, en weinig verkeer. Dit betekent dat je niet te vaak worden onderbroken tijdens de wedstrijd, maar maakt Need For Speed ​​World voel me een beetje levenloos.
Car Shopping
Kies een auto van een kleine reeks van niet erg spannend auto's om mee te beginnen, liek de Toyota Corolla of Mitsubishi Eclipse, dan zwerven de enorme Need For Speed ​​World op zoek naar races. Deze kunnen multi-of single player zijn, en krijgen in achtervolgingen met de politie. Onttrekken aan de politie en de ranking in races geeft je experience points en geld, wat op zijn beurt ontgrendelen betere auto's die je kunt kopen in de Need For Speed ​​World showroom.
Mods
Uw auto kan worden gewijzigd met stickers, verf en stickers, en power-ups kunnen worden gekozen en gekocht met in het spel geld. Need For Speed ​​World lijkt vrij stabiel, zelfs met veel spelers online. Wanneer u de open wereld te betreden kun je niet crashen in andere spelers, alleen het milieu en het overige verkeer. Online spelers kunnen alleen maar met je sollen als je een race te gaan. De auto's in Need For Speed ​​World hebben de vergevende, arcade stijl hanteren, dat maakt de franchise zo leuk om te spelen.
Er is online chatten naast het racen, en je kunt vrienden toevoegen en ontmoeten om hen te racen. Grafisch Need For Speed ​​World is ok, maar ziet er een paar jaar oud. Dit betekent echter niet nodig een super computer om het spel te spelen!
Globaal
Need For Speed ​​World is een indrukwekkend massively multiplayer online racing game, en hoewel het ziet er een beetje basic het is echt speelbaar.

Need for Speed World downloaden