maandag 26 mei 2014

aTube Catcher downloaden

aTube Catcher is een tool voor Windows-pc's waarmee je video's downloaden van YouTube en andere populaire videosites. Je bent ook in staat om video's te converteren van het ene formaat naar het andere met het programma, onder andere coole features.

functies

Met aTube Catcher kun je niet alleen online video's opslaan op uw harde schijf, maar ook video's te converteren van het ene formaat naar het andere, vast te leggen streaming video's, uw scherm op te nemen, en zelfs aangepaste dvd's in een paar klikken. Het is een eenvoudige, no-nonsense applicatie die klaart de klus.

usability

aTube Catcher kun je alles van binnen dezelfde interface te doen: een venster met tabbladen met specifieke gebieden voor elke functie. Het programma kan de inhoud van het Windows Klembord te lezen en ondersteunt ook slepen en neerzetten. Wat meer is, aTube Catcher werkt met alle populaire videoformaten.

conclusie

Al met al, aTube Catcher is een briljante tool voor het snel grijpen koele online films, omzetten van video's, het opnemen van het scherm en het maken van dvd's - alles zorgeloos!

recente wijzigingen

bugs verholpen

Problemen met YouTube waren te gefixeerd

Ondersteuning voor meer dan 50 video-sharing sites

wachtrijmanager

Authenticatie in Dailymotion wordt nu ondersteund

MP3 Template toegevoegd. WMV problemen opgelost

3GP templates voor mobiele telefoons toegevoegd

ondersteuning voor 4 talen, Portugees en Italiaans werden toegevoegd

Smart Media Hunter opgenomen

Standaard avi-codec is nu mpeg4 en xvid is inbegrepen

aTube Catcher ondersteunt de volgende formaten

FLV, AVI, MPG, WMV, MP4, PSP, 3GP en 3G2

aTube Catcher downloaden