dinsdag 27 mei 2014

Orbit Downloader downloaden

Orbit Downloader is een downloadmanager die u krachtige functies en controle, zelfs als u een breedband internet verbinding met een onbeperkt data.

Met Orbit Downloader kunt u comfortabel omgaan met al uw internet downloads dankzij zijn perfecte integratie met populaire browsers (Firefox, Opera, Chrome, Internet Explorer), een handige "drop zone" om links te slepen en neerzetten, een automatische monitoring tool dat elke download vangt koppelingen en aangepaste, door de gebruiker gedefinieerde filters.

Orbit Downloader is voorzien van een eenvoudig ontwerp dat maakt het makkelijk te gebruiken vanaf het allereerste begin. Het programma werkt met de meeste download sites, met inbegrip van die van een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Er is geen ondersteuning voor Torrent-bestanden wel. U kunt ook downloads plannen en maken Orbit Downloader scan bestanden met uw antivirus direct na het downloaden van hen.

Zoals voor de download snelheid, Orbit Downloader biedt een handvol van de functies: multi-thread-verbindingen, snelheidslimieten (zodat uw verbinding niet is hogged door het programma) en een speciale P2P-gebaseerde technologie om de snelheid te verhogen.

Orbit Downloader is niet zomaar een download manager, maar een complete applicatie die handige tools om je downloads sneller en eenvoudiger te beheren te maken omvat.

recente wijzigingen

Fix: Fout bij het downloaden vanaf youtube - bestandsgrootte 1.70MB.

Verbetering: U kunt downloader youtube door getit knop en Grab + +.

Orbit Downloader downloaden