dinsdag 27 mei 2014

CDBurnerXP downloaden

CDBurnerXP is een gerenommeerd programma onder de opnamestudio toepassingen; een uitstekend hulpmiddel voor het branden van verschillende soorten schijven en het werken met ISO-bestanden.
Een van de kenmerken in CDBurnerXP vindt u hulpmiddelen om gegevens schijven, muziek schijven, ISO-images en ook kopieer-schijven al van je memory stick, branden, zonder sporen achter te laten op de host computer. Al deze opties zijn handig geordend in een tool menu - het hoofdscherm kunt zien bij het uitvoeren van CDBurnerXP.
Elke knop in deze lancering menu opent de bijbehorende toepassing in een apart venster. Van toen af ​​aan, het opnameproces volgt de standaard procedure: selecteer data te branden, drukt u op de knop Opnemen, tweak branden instellingen en je bent klaar. CDBurnerXP ondersteunt CD, DVD (inclusief HD-DVD) en ook Blu-Ray discs.
Het enige nadeel aan CDBurnerXP is het feit dat het hoofdscherm sluit elke keer als je een brandende taak te kiezen, dus als je wilt overstappen van het wissen van een schijf te branden iets anders op, dan moet je CDBurnerXP twee keer starten.
CDBurnerXP is een krachtig brandende tool waarmee je muziek en data schijven maken, branden ISO images, kopieer schijven en meer.
Recente wijzigingen
Bijgewerkt DVD-Video branden vermogen: Vereenvoudigt het branden van video-dvd's een beetje en toont in het bijzonder deze functionaliteit in het opstartscherm
Nieuwe MSI installer (gebaseerd op WiX) met betere implementatiemogelijkheden
Belangrijk hier: Verwijder eventuele eerdere versie van CDBurnerXP voordat u de nieuwe MSI-installatieprogramma

CDBurnerXP downloaden