maandag 26 mei 2014

Hamachi downloaden

Hamachi is een handige tool waarmee je twee computers via het internet verbinding maken door het creëren van je eigen virtual private network (VPN) en deze te beschermen met de industrie-standaard encryptie-algoritmen.

usability

Complicaties doen zich later op wanneer het proberen om bestanden te delen tussen computers: je zult het moeten doen door middel van het delen van het netwerk op Windows, want het is niet een eigenschap Hamachi zelf ondersteunt. Op het einde, ik moet toegeven dat we waren niet in staat om bestanden via Hamachi delen tijdens onze tests - je weet hoe koppig configuratie Windows mappen delen kan krijgen. Nou ja, in ieder geval konden we een praatje - een zeer veilig, natuurlijk.

kwaliteit

Hamachi is voorzien van een eenvoudige interface die u in staat stelt om persoonlijke kluis netwerken te creëren in slechts een paar stappen. Op het eerste gezicht ziet het er allemaal zeer makkelijk te gebruiken. Plus je verbinding is gunstig beschermd door een AES-256 encryptie-algoritme.

conclusie

Hamachi is een geweldige oplossing voor een veilige, prive P2P-verbindingen tussen twee computers vast te stellen, maar helaas het is niet zo eenvoudig te gebruiken als het lijkt op het eerste gezicht.

Hamachi downloaden