maandag 26 mei 2014

TeamViewer downloaden

TeamViewer is een populaire, makkelijk te gebruiken desktop sharing tool.
Zodra uw vrienden en familie uit te vinden dat u weet dat een beetje over computers, is het allemaal voorbij. Ze zullen je vragen om hulp bij de meest uiteenlopende technische vraagstukken op een constante basis, alsof je een permanente, gratis klantenservice waren.
Gelukkig kunt u rekenen op TeamViewer 6 om je een handje te helpen. TeamViewer kunt u de toegang tot de desktops van uw vrienden, familieleden of zelfs klanten in een handomdraai te krijgen. Wat meer is, bevat het geen technische vaardigheden op de externe kant nodig, waardoor het heel eenvoudig om te gebruiken.
Een beetje zoals Online Desktop Presenter, alles wat je hoeft te doen is draaien TeamViewer en vraag de andere persoon om het uit te voeren ook. Elke keer dat u TeamViewer je loopt je krijgt een unieke sessie-nummer en het wachtwoord dat u kunt gebruiken om de PC van de andere persoon in te voeren. Dit betekent TeamViewer kan worden gebruikt voor zowel het invoeren van een externe computer en laten een ander persoon in te voeren jouwe voor het geval u hulp op afstand nodig ook.
Naast het bekijken van de remote desktop net alsof je zit aan de voorkant ervan, kunt u ook gebruik maken van de functies van het programma te maken: ingebouwde chat-client, file transfer tool, de mogelijkheid tot het opnemen van de sessie, en meer.
Deze versie van TeamViewer is een uitgeklede versie van de betaalde applicatie en mist daarom wat extra modules en functionaliteiten. Toch is het nog steeds een grote helper als je nodig hebt om kleine problemen op te lossen in afgelegen systemen of laten iemand anders hoe ze een bepaalde taak uit te voeren op de computer.
TeamViewer is een uitstekende desktop sharing tool waarmee je systemen op afstand te beheren op een veilige manier en zonder dat veel technische kennis.
Recente wijzigingen
Enhanced VoIP stabiliteit
Vastgesteld door middel van command line parameters verbindingen tonen een venster voor de afstandsbediening weer
Ctrl Alt Del werkt betrouwbaarder
Meerdere PAC Proxy scripts kan nu worden gedefinieerd wanneer ze te scheiden met een puntkomma
Fixed: Verschillende lay-kwesties
Diverse andere kleine verbeteringen en fixes

TeamViewer downloaden