maandag 26 mei 2014

AVG downloaden

AVG Anti-Virus heeft veel veranderingen door de jaren heen gegaan, maar is nog steeds een van de handigste antivirusprogramma's beschikbaar voor persoonlijke gebruikers.
AVG Anti-Virus heeft een bos van speciale modules om u te beschermen tegen antivirus, spyware en rootkits en spam, en omvat ook de zogenaamde LinkScanner - een extra laag van bescherming die zoekresultaten en weblinks controles om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn. In de afgelopen jaren, hebben de ontwikkelaars meer opdringerige functies die proberen te intefere met browser-instellingen, zoals uw favoriete zoekmachine maar over het algemeen toegevoegd, blijft het nog steeds een goede anti-virus-optie.
Een van de beste dingen over AVG Anti-Virus is dat het biedt nette, effectieve bescherming tijdens een verblijf in stilte geminimaliseerd in het systeemvak zonder slurpende systeembronnen en natuurlijk, zonder constant u lastig met waarschuwen ramen of updateberichten. Omdat het de proefversie van een compleet programma, doet AVG Anti-Virus tonen de oneven pestschermpje moedigen u aan te kopen AVG Professional, iets wat sommige gebruikers kan irriteren.
AVG Anti-Virus is voorzien van een mooi ontworpen, meer gebruiksvriendelijke interface, die bootst de Windows Modern UI, en ondersteunt aanraking in Windows 8. Natuurlijk, je nog steeds dezelfde drie soorten scan: volledige systeemscan, geselecteerde bestanden en mappen en anti-rootkit. AVG Anti-Virus kunt u ook scans voor een bepaalde dag en tijd te plannen.
Nieuw in 2013 is een verbeterde en vereenvoudigde firewall. Vorige versies van AVG bevatte geen firewall helemaal dus het is een leuke toevoeging. Instellingen voor de firewall zijn eenvoudig te gebruiken en te begrijpen, waardoor personalisatie toegang tot het netwerk voor bepaalde apps een eitje. De firewall zal ook helpen scan koppelingen, de strijd tegen spam, en te beschermen tegen wi-fi hacking.
De hele AVG Anti-Virus pakket moet genoeg zijn om ervoor te zorgen dat je niet besmet met een virus te zijn. Het programma integreert ook naadloos met Windows Verkenner, zodat u bestanden scannen uit hun context menu's. Databank AVG Anti-Virus wordt automatisch bijgewerkt op een dagelijkse basis, dus u bent altijd beschermd tegen zelfs de meest recent ontdekte bedreigingen. Hoewel AVG Anti-Virus nog steeds een zeer krachtige pakketten, zijn er andere anti-virus tools - zoals Avast! - Dat doet zo goed een baan als niet beter.
Prestaties van AVG Anti-Virus is ook toegenomen. Opstarttijden zijn nu 26% sneller, scannen tijden zijn 36% sneller, en de interface laadt dan 200% sneller
AVG Antivirus blijft een perfecte beveiligingsoplossing voor de gemiddelde computer gebruiker, die een krachtig wapen tegen virussen.
Recente wijzigingen
Outlook 2010 compatibele
Bescherming in de sociale netwerken
Verbeterde prestaties
Vernieuwde interface
Desktop gadget
Verbeterde integratie met Windows 7

AVG downloaden