maandag 26 mei 2014

Microsoft PowerPoint 2010 downloaden

Of presentaties vormen een regelmatige of incidentele onderdeel van je leven, neem een ​​kijkje op Microsoft PowerPoint, dat is echt een uitstekende presentatie tool.
Grootste is niet altijd het beste, maar in dit geval, kudos moet naar Microsoft voor het ontwikkelen van een tool die zowel enorm uitgebreid en zeer gebruiksvriendelijk. Microsoft PowerPoint is voorzien van de alomtegenwoordige 2010 ribbon-interface, waardoor het zeer gemakkelijk te navigeren en te gebruiken. De interface is volledig aanpasbaar, en zoals u op de verschillende onderdelen van uw presentatie op de juiste set editing tools verschijnen.
Microsoft PowerPoint beschikt over alle editing tools die u van een Office-product zou verwachten, evenals een indrukwekkende selectie van presentatie-specifieke opties, zoals overgangen en animaties. U kunt ook toevoegen en bewerken van een verscheidenheid van andere niet-tekstuele elementen, zoals afbeeldingen, video, audio, hypertext en grafieken. Waar mogelijk, Microsoft PowerPoint ondersteunt ook slepen en neerzetten, waardoor het toevoegen van informatie en interessante elementen aan uw presentatie bijzonder gemakkelijk.
Vanuit een voorbereiding oogpunt, Microsoft PowerPoint blinkt ook. En gereedschappen aan te passen - - non-presentatie-elementen, zoals beveiliging, compressie en delen en co-authoring opties onder het tabblad bestand vindt u een document samenvatting, met inbegrip van alle informatie vinden. Het programma bevat functies voor het repeteren uw presentaties tot in het kleinste detail, terwijl u kunt ook opnemen om te kijken als een video. SharePoint wordt ondersteund, en heeft u toegang tot een web-versie van uw presentatie via Windows Live.
Al met al, Microsoft PowerPoint is een indrukwekkend product. Gebruikersvriendelijk genoeg voor iedereen, maar met de geavanceerde functies die nodig zijn om echt professionele presentaties te produceren, is het moeilijk te denken aan een situatie waarin Microsoft PowerPoint niet een goede optie zou zijn voor gebruikers.
Microsoft PowerPoint is een geweldig voorbeeld van een uitstekend stuk software. Uw presentaties zullen nooit meer hetzelfde zijn!
Aantekeningen
De download-knop brengt u naar een Microsoft-site waar u de proefversie van Office 2010 kunnen downloaden - dit is de enige manier om een ​​proefversie van Microsoft PowerPoint. Om dit te doen, moet u gebruik maken van of een Windows Live-account.

Microsoft PowerPoint 2010 downloaden