maandag 26 mei 2014

Microsoft Office 2013 downloaden

Microsoft Office 2013 is een suite met productiviteits-applicaties ontworpen om u te helpen verbeteren van de manier waarop u werkt.
Wat is nieuw in Office 2013?
Microsoft Office 2013 is geenszins een revolutionaire update voor de eerbiedwaardige office suite, maar dit is de eerste versie van Microsoft Office die goede cloud integratie en een touch-interface heeft.
SkyDrive zal de ruggengraat van Microsoft Office 2013. Instellingen, documenten, sjablonen en zelfs aangepaste gebruikerswoordenboeken zullen allemaal worden gesynchroniseerd met de cloud, zodat u een consistente Office ervaring op welk apparaat, waar je ook bent.
Er zijn ook nieuwe sociale functies getoond in Microsoft Office 2013, waaronder automatische foto importeren van diensten als Facebook en Flickr. Het gemakkelijker delen brengt ook makkelijker samenwerken. Gebruikers kunnen nu het bezit van een meerdere personen via video conference tijdens het bewerken van een document.
Wat je binnen Office 2013
PowerPoint 2013
Microsoft hield de ribbon-interface (love it or hate it) in PowerPoint 2013, maar het wordt nu standaard verborgen op de Raam RT versie van Microsoft Office 2013. U kunt brengen het lint met een kraan van een knop. Het lint kan ook worden verborgen op de desktop-versie met een simpele dubbelklik.
PowerPoint zal ook volledige stylus ondersteuning om presentaties makkelijker. Gebruikers kunnen hun slides direct annoteren. Er is ook een geweldige nieuwe functie waar de presentator aantekeningen op zijn of haar scherm kan hebben, maar alleen de belangrijkste schuif te openen op het scherm van het publiek.
Outlook 2013
Outlook 2013 is het ontvangen van een Metro-stijl interface en, maar met veel nieuwe functionaliteit ook. Allereerst, Aero Peek, een functie die het eerst werd geïntroduceerd in Windows 7, maakt zijn weg naar Outlook. Met Aero Peek, kunnen gebruikers nu snel zweven over hun Contactpersonen, Agenda of Taken en hebben een volledig manipuleerbare pop-up display.
Een van de meer indrukwekkende functies die werd ingebouwd in Outlook 2013 is de mogelijkheid om op een intelligente suggereren gebeurtenissen en afspraken. Outlook zal detecteren wanneer iemand wil een afspraak maken door te zoeken naar locaties, tijd, en specifieke zoekwoorden. Dit maakt het toevoegen van evenementen om uw agenda veel gemakkelijker.
Last but not least, Microsoft kondigde ook krachtige ontwikkeltools om plugins voor Outlook creëren. Ze demonstreerde een volledig interactieve Bing kaart binnen een lichaam van een e-mail, zonder te springen in een browser.
Word 2013
Word 2013 niet te hebben ontvangen zo veel van een revisie, maar Microsoft hard gewerkt aan het poetsen het op. Instellingen, defaults, sjablonen en gebruiker woordenboeken zullen allemaal worden gesynchroniseerd tussen elke versie van Word, zodat je er een uniforme gebruikerservaring met Word op elk van uw apparaten zult hebben. Er is een nieuwe leesmodus die formats uw documenten om contact vriendelijke zoals pagina's van een boek te zijn. Video's van YouTube kan nu rechtstreeks binnen documenten worden ingebed.
OneNote 2013
OneNote is altijd al een uitstekende nota nemen app en deze nieuwste versie is niet anders. Gebruikers kunnen foto's, video, importeren en annoteren al deze dingen binnen de applicatie. Microsoft demonstreerde zijn nieuwe "radiale menu" voor touch-vriendelijke bewerken. Houd en een cirkelvormige menu zal verschijnen. Sleep uw vinger naar wat optie die u wilt en loslaten. Deze interface is intuïtief en krachtig, zodat gebruikers verandering lettertypes, kleuren en opmaak binnen enkele seconden. Helaas is deze aanraking menu alleen te zien in de OneNote MX voorvertoning toepassing.
Excel 2013
Microsoft eindelijk erkend hoe ingewikkeld Excel is voor de gemiddelde gebruiker. Excel 2013 is nog steeds een krachtige tool voor data-analyse zijn, maar Microsoft heeft een poging om processen te vereenvoudigen over de aanvraag. Gebruikers hebben nu toegang tot menu's die "snelle analyse" preforms voor hun data, simpelweg door het selecteren van een optie in een menu. Excel kijkt naar de gegevens en biedt de beste oplossing voor het presenteren of het organiseren van het.
Installatieproblemen
Installatie van Microsoft Office 2013 kan een beetje pijn op Windows 7 zijn. De Office 2013 voorvertoning downloads als een image-bestand, die zal moeten worden naar een schijf gebrand of je een drive virtualisatie tool nodig zoals Daemon Tools om het beeld te creëren en te monteren. Windows 8-gebruikers zich geen zorgen te maken over dit als het besturingssysteem bevat een disc virtualisatie tool.
Compatibiliteit betreft
Microsoft Office 2013 zorgt voor een mooie ecosysteem voor degenen die al gebruik van hun office suite, maar het kan niet genoeg zijn om gebruikers woo van andere diensten of toepassingen die vrij zijn. Microsoft kondigde ook aan dat Microsoft Office 2013 alleen compatibel met Windows 7 en Windows 8 zal zijn. XP en Vista gebruikers zullen in de kou worden gelaten.
Conclusie
Terwijl Microsoft Office 2013 ontving een aantal leuke updates, was er niets revolutionair die werd aangekondigd. Microsoft speelde de catch-up game met Microsoft Office 2013, het uitbrengen van haar office suite vele functies zijn concurrenten als Google Drive en Apple Mail hebben voor een tijdje had.
Overall, Microsoft Office 2013 biedt een aantal grote verbeteringen ten opzichte van de vorige versies met een grote wolk en touch-functies, maar dit kan niet genoeg zijn om het te zeggen als de koning van office suites.

Microsoft Office 2013 downloaden