maandag 26 mei 2014

Mozilla Firefox downloaden

Mozilla Firefox is een van 's werelds meest populaire webbrowsers en was een van de eerste om de wurggreep van Microsoft's Internet Explorer (IE) op het web browsen markt te doorbreken.

functies

Mozilla Firefox is de nieuwste versie van de populaire webbrowser en brengt een paar belangrijke en welkome nieuwe functies. Eerste onder hen is de vordering van de onderneming om een snellere, veiligere surfervaring. Tests is gebleken dat deze nieuwste versie van Mozilla Firefox is zeker snel om zelfs de meest grafisch intensieve pagina's laden.

Firefox 18 ook beschikt nu over veilige verbindingen bij het uitvoeren van zoekopdrachten op Google om de privacy te verbeteren en er is een bijgewerkte website identiteit indicator in de URL-balk. Windows-gebruikers ook nu krijgen stille updates terwijl Mac-gebruikers op Lion of boven kunt Firefox gebruiken in full-screen modus.

Nieuw tabblad Mozilla Firefox layout zelf is een vrij opvallende nieuwe functie. Zeer vergelijkbaar met Google's Chrome browser, in plaats van het zien van een lege pagina wanneer een nieuw tabblad wordt geopend Firefox-gebruikers zullen nu worden behandeld om pictogrammen die snelle toegang tot alles, van bookmarks naar recent bezochte en meest bezochte sites bieden.

Deze pictogrammen zijn volledig aanpasbaar in Mozilla Firefox ook. U kunt klikken en slepen ze naar een plek waar je graag op pagina je naam tabblad. Als je geen fan bent, kunt u ook naar het pictogram raster op de bovenste rechterkant van uw browser en wis ze helemaal.

Iets helemaal nieuw voor Mozilla Firefox is Facebook integratie. Firefox ondersteunt nu Facebook's sociale API zodat u speciale knoppen voor Facebook in uw browser kunt hebben. Mozilla Firefox ondersteunt Facebook Messenger binnen Firefox, waardoor gebruikers bureaubladmeldingen evenals een aanhoudende vriendenlijst en activiteiten voer aan de rechterkant. Gesprekken zal openen als overlays op de top van welke website u op, zodat u kunt multitasken tijdens het chatten.

Mozilla Firefox downloaden