maandag 26 mei 2014

Microsoft Excel 2010 downloaden

Microsoft Excel 2010 is de nieuwste versie van de populaire spreadsheet-applicatie.
Met spreadsheet delen, Microsoft Excel is de ideale manier van het delen, beheren en analyseren van informatie. Deze versie van Microsoft Excel is de toegang over de hele linie verbeterd, van een schonere interface voor betere bruikbaarheid. De ribbon-achtige interface veroorzaakte controverse toen het eerst werd geïntroduceerd, maar het is veel makkelijker om te navigeren voor beginners, omdat je nu kunt zien alle opties in plaats van ze weg verborgen in menu's.
Dat wil niet zeggen dat de aanvraag is niet eenvoudiger geworden om te leren gebruiken. Microsoft Excel is nog steeds een beetje intimiderend voor beginners, maar gelukkig komt het met tonnen van sjablonen die helpen gebruikers krijgen een betere greep op. Een van de beste nieuwe functies het gaat met kunt u spreadsheets die je hebt per ongeluk gesloten te herstellen. Bijgevolg is het nu veel makkelijker om verkeerde handelingen te corrigeren. De grafieken en afbeeldingen die u kunt toevoegen aan uw tafels zijn ook sterk verbeterd.
Het delen van gegevens is eenvoudig ook, aangezien je de Microsoft Excel Web App, die het mogelijk maakt alle mensen uitgenodigd om uw spreadsheets bekijken of bewerken kan gebruiken. Er zijn ook mobiele versies, zodat u toegang tot uw spreadsheets onderweg.
Microsoft Excel zet de standaard in spreadsheet-software. Het komt als onderdeel van Microsoft Office 2010, waarin ook andere toonaangevende applicaties, zoals Microsoft Word en PowerPoint. Het is ongelooflijk krachtig, en terwijl er veel te leren om het meeste uit te halen, zal iedereen in staat om zeer aantrekkelijke presentaties te produceren met de gegevens die ze invoeren in Excel-spreadsheets zijn.
Microsoft Excel 2010 is essentieel voor veel mensen op het werk, en er is geen betere spreadsheet applicatie beschikbaar.
Aantekeningen
De Excel proefversie worden gedownload als onderdeel van de Office 2010-proces, en vereist een gratis Windows Live-account

Microsoft Excel 2010 downloaden